Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Teksten vertalen

 

Wilt u teksten vertalen met uitstekende service en scherpe prijzen? Dan bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Wij kunnen goedkoop uw teksten vertalen en garanderen u altijd een 100% juiste vertaling. Wilt u met spoed teksten laten vertalen? Dan brengen wij u in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening. Tongo is al jarenlang een betrouwbare partner voor zakelijke partners en particulieren bedrijven!

teksten vertalen

Waarom teksten vertalen bij Vertaalbureau Tongo?

  1. Snelle vertaling van uw teksten
  2. Scherpe tarieven voor het vertalen van teksten
  3. Altijd een 100% juiste vertaling
  4. Unieke tevredenheidsgarantie

Neem direct contact met ons op voor het vertalen van teksten

Teksten laten vertalen in diverse talen door een snel en flexibel vertaalbureau? Neem contact op met vertaalbureau Tongo via 070-7531944. Of maak uw wensen per e-mail kenbaar of via het contactformulier.

Teksten vertalen Nederlands Duits

Een van de meest populaire vertalingen van Vertaalbureau Tongo is het vertalen van teksten van Nederlands naar Duits en van Duits naar Nederlands. U kunt met ons persoonlijk contact opnemen voor een beëdigd vertaler Nederlands Duits, een offerte op maat voor de Nederlands Duitse vertaling van uw website of voor het vertalen van een technische handleiding.

Tarieven teksten vertalen

Bij Vertaalbureau Tongo hanteren wij verschillende tarieven voor het vertalen van teksten. Zo kost het vertalen van een tekst van het Nederlands naar het Duits € 0,14 cent per woord. Het vertalen van een tekst van Nederlands naar Engels slechts € 0,125 cent per woord. Voor diverse andere talen ligt de prijs rond de € 0,15 cent per woord. Tongo is met deze tarieven gemiddeld 15% goedkoper dan andere vertaalbureaus.

Daarnaast is uit een klanttevredenheidsonderzoek gebleken dat wij erg hoog scoren. Onze klanten beoordelen onze vertaaldiensten gemiddeld met een 8.6! Wij blijven ons ontwikkelen als het gaat om het leveren van kwaliteit. Daardoor kunt u van onze vertalers altijd service van het hoogste niveau verwachten.

Teksten vertalen door een beëdigd vertaler

Vertaalbureau Tongo helpt u snel aan een beëdigde vertaling van officiële documenten zoals de vertaling van een huwelijkscertificaat of de vertaling van juridische documenten. Voor de exacte berekening vragen wij u om een kopie van het document naar ons te e-mailen, zodat wij de juiste prijs kunnen vaststellen. Let op: stuur nooit het origineel op!