Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Tekst vertalen

tekst vertalen

Bent u op zoek naar een goed vertaalbureau om snel uw tekst te laten vertalen? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Wij verzorgen vertalingen van diverse soorten teksten in elke gewenste taal. Wij beschikken over een ruim netwerk vertalers en laten in de meeste gevallen uw vertaling over aan een ware native speaker. Zo weet u zeker dat uw teksten perfect worden vertaald.

Welke teksten vertalen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Een foutloze vertaling alleen is niet genoeg, geen enkele tekst is immers hetzelfde. Omdat er vaak sprake is van verschil in publiek, woordgebruik en stijl, is het essentieel dat uw vertaler ruime ervaring heeft binnen uw specifieke vakgebied. Wij zetten daarom graag de vakgebieden van Vertaalbureau Tongo voor u op een rijtje:

Wij koppelen elke opdracht aan een vertaler die affiniteit heeft met het betreffende vakgebied. Stuur ons uw vertaling vandaag nog en wij koppelen direct de juiste vertaler aan uw werk. Jaarverslagen, websites, handleidingen, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Tarieven voor onze vertalingen

Een goede vertaling hoeft niet onnodig duur te zijn. Daarom bent u bij ons verzekerd van de laagste tarieven. Vraag een offerte aan en u ontvangt een heldere en overzichtelijke prijsberekening. Wist u dat onze prijzen maar liefst 15% lager liggen dan de standaardprijzen die worden gerekend voor een vertaling? Dankzij onze scherpe planning bent u keer op keer verzekerd van een scherpe prijs. U kunt zelf de prijs van uw vertaling berekenen dankzij ons handige overzicht. Vermenigvuldig hiervoor het aantal woorden met de woordprijs. Wij brengen wel minimaal 150 woorden in rekening voor West-Europese talen. Voor andere talen kan dit aantal hoger liggen. Teksten vertalen is onze passie en doen wij elke keer met liefde.