Tekst vertalen

Bent u op zoek naar een goed vertaalbureau om snel uw tekst te laten vertalen? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Wij verzorgen vertalingen van diverse soorten teksten in elke gewenste taal. Wij beschikken over een ruim netwerk vertalers en laten in de meeste gevallen uw vertaling over aan een ware native speaker. Zo weet u zeker dat uw teksten perfect worden vertaald.

Welke tekst vertalen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Een foutloze vertaling alleen is niet genoeg, geen enkele tekst is immers hetzelfde. Omdat er vaak sprake is van verschil in publiek, woordgebruik en stijl, is het essentieel dat uw vertaler ruime ervaring heeft binnen uw specifieke vakgebied.

Vakgebieden

Wij zetten de vakgebieden van Vertaalbureau Tongo graag voor u op een rijtje:

tekst vertalen

Wij koppelen elke opdracht aan een vertaler die affiniteit heeft met het betreffende vakgebied. Mail ons uw te vertalen document vandaag nog en wij koppelen direct de juiste vertaler aan uw werk. Jaarverslagen, websites, handleidingen, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Tarieven voor onze vertalingen

Een goede vertaling hoeft niet onnodig duur te zijn. Daarom bent u bij ons verzekerd van de laagste tarieven. Vraag een offerte aan en u ontvangt een heldere en overzichtelijke prijsberekening. Wist u dat onze prijzen maar liefst 15% lager liggen dan de standaardprijzen die worden gerekend voor een vertaling? Dankzij onze scherpe planning bent u keer op keer verzekerd van een scherpe prijs. Wij brengen minimaal 150 woorden in rekening voor West-Europese talen. Voor andere talen kan dit aantal hoger liggen. Teksten vertalen is onze passie en doen wij elke keer met liefde.

Teksten vertalen Nederlands Duits

Een van de meest populaire vertalingen van Vertaalbureau Tongo is het vertalen van teksten van Nederlands naar Duits en van Duits naar Nederlands. U kunt met ons persoonlijk contact opnemen voor een beëdigd vertaler Nederlands Duits, een offerte op maat voor de Nederlands Duitse vertaling van uw website of voor het vertalen van een technische handleiding.

Teksten vertalen door een beëdigd vertaler

Vertaalbureau Tongo helpt u snel aan een beëdigde vertaling van officiële documenten zoals de vertaling van een huwelijkscertificaat of de vertaling van juridische documenten. Voor de exacte berekening vragen wij u om een scan van het document naar ons te e-mailen, zodat wij de juiste prijs kunnen vaststellen. Let op: stuur nooit het origineel op!

Neem direct contact met ons op voor het vertalen van teksten

Teksten laten vertalen in diverse talen door een snel en flexibel vertaalbureau? Neem contact op met vertaalbureau Tongo via 070-7531944. Of maak uw wensen per e-mail kenbaar of via het contactformulier.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=