Technische vertaling

Vandaag de dag komen we technische vertalingen overal tegen. Op kantoor, in elke fabriek en ook gewoon thuis zien we ze dagelijks voorbijkomen. Een technische vertaling verschilt aanzienlijk met ander vertaalwerk. Kennis van technische begrippen is noodzakelijk. Vertaalbureau Tongo heeft als technisch vertaalbureau de juiste technische taalprofessionals in dienst. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten technische vertalingen. Wilt u uw technische vertaalproject direct starten? Neem contact met ons op.

Documenten voor technisch vertalen

Documenten voor technisch vertalen kunnen een behoorlijke omvang hebben en zijn daardoor vaak niet geschikt om per mail of via ons aanvraagformulier te verzenden. Als dat inderdaad het geval is, kunt u de documenten toezenden via WeTransfer. Na het invoeren van de gevraagde gegevens en het verzenden van de documenten, ontvangt u een bevestiging van WeTransfer, zodra wij de documenten hebben gedownload. Als de documenten door ons zijn vertaald, worden ze ook weer via WeTransfer aan u toegezonden. WeTransfer gebruikt een beveiligde verbinding, dus u kunt de documenten zonder problemen op deze manier verzenden.

technische vertaling
technische vertaling
technische vertaling

Technisch vertaalbureau Tongo

Als vertaalbureau beschikken we over een grote hoeveelheid technische vertalers van topklasse. Zij hebben ieder een eigen specialisme. Een technische vertaling vraagt om oog voor detail. De vertalers van technisch vertaalbureau Tongo letten bij elke opdracht op de de bron- en doeltaal, de tone of voice van de tekst en de context van de situatie. U kunt bij ons terecht voor de volgende technische vertalingen:

  • Handleidingen
  • Procedures
  • Werkbeschrijvingen
  • Productspecificaties
  • Jaarverslagen
  • Technische rapporten
  • Handboeken

Meer over Tongo

Of u nu een technische vertaling in het EngelsSpaansFransChineesRussischGrieks of Pools nodig heeft, Vertaalbureau Tongo regelt het voor u. Onze vertalers zijn bekend met het vakjargon en kijken naar het grotere geheel om zo een perfecte vertaling te leveren. Naast een technische vertaling bent u bij ons ook aan het juiste adres voor commerciële, juridische, medische en literaire vertalingen. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=