tarieven
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Tarieven

tarieven

Wij zijn van mening dat een goede vertaling niet onnodig duur hoeft te zijn. Wij bieden u dan ook altijd onze voordeligste tarieven voor een vertaling aan. U ontvangt van ons een heldere, inzichtelijke offerte. Onze prijzen voor vertalingen liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs, die wordt gerekend voor een vertaling. Dankzij een uitgekiende planningsmethode en door de toepassing van eigen ontwikkelde technologie kunnen wij u keer op keer een scherpe prijs bieden.

In onderstaand overzicht vindt u onze standaard tarieven per taal weergegeven (van en naar het Nederlands). Mocht uw talencombinatie er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op voor een scherpe prijsopgave. Voor grotere opdrachten bieden we u altijd een offerte op maat aan. Voor onze beëdigde tarieven klikt u hier.

Tongo’s Tarieven

  Taal (van of naar NL) Woordprijs
  Engels € 0,125
  Frans € 0,14
  Duits € 0,14
  Spaans € 0,15
  Italiaans € 0,15
  Turks € 0,15
  Pools € 0,15
  Portugees € 0,19
  Russisch € 0,16
  Arabisch € 0,19
  Andere talen vanaf € 0,16

De prijs voor uw vertaling (exclusief BTW) berekent u door het aantal woorden van het te vertalen document te vermenigvuldigen met de woordprijs. Voor een prijs inclusief BTW vermenigvuldigt u dit bedrag met 1,21. Wij brengen wel minimaal 150 woorden in rekening voor West-Europese talen. Voor andere talen kan dit aantal hoger liggen.

Als u vragen heeft over onze tarieven of het berekenen van de prijs van uw vertaling, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 070-7531944 of per e-mail. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.