Tarieven

Wij zijn van mening dat een goede vertaling niet onnodig duur hoeft te zijn. Wij bieden u dan ook altijd onze voordeligste tarieven voor een vertaling aan. U ontvangt van ons een heldere, inzichtelijke offerte. Onze prijzen zijn afhankelijk van de talencombinatie, het aantal woorden en het vakgebied. We zullen dit met een voorbeeld duidelijk maken:

  1. een vertaling van het Nederlands naar het Engels van een blogbericht voor een vakantiepark van 2.000 woorden
  2. een vertaling van het Duits naar het Hebreeuws van een medisch document van 500 woorden

We hoeven hiervoor geen prijsvraag uit te schrijven om duidelijk te maken, dat de woordprijs voor het eerste voorbeeld aanzienlijk lager zal zijn dan de woordprijs in het tweede voorbeeld. Dankzij een uitgekiende planningsmethode en door de toepassing van eigen ontwikkelde technologie zorgen wij er echter wel voor, dat wij u keer op keer een scherpe prijs kunnen bieden.

Tarieven per taal

Omdat de woordprijzen dus afhankelijk zijn van de talencombinatie, het vakgebied en het aantal woorden, is het niet erg zinvol om woordprijzen vooraf op te geven. In principe komt het erop neer, dat de tarieven zijn in te delen in een vijftal talengroepen:

  • West-Europese talen € 0,12 – €0,14
  • Oost- en Zuid-Europese talen € 0,15 – € 0,20
  • Scandinavische talen € 0,18 – € 0,22
  • Aziatische talen en Arabisch € 0,20 – € 0,32
  • Weinig gevraagde talen, zoals bijvoorbeeld Farsi, Hebreeuws en IJslands.

De tarieven voor beëdigde vertalingen zijn hoger dan de tarieven van een standaard vertaling. Als u een offerte aanvraagt, ontvangt u zo snel mogelijk (meestal binnen een half uur) van ons een prijsopgave en levertijd. In onze offerte wordt de prijs voor uw vertaling exclusief BTW aangeboden aan bedrijven. Voor particulieren wordt zowel de prijs exclusief BTW, als inclusief BTW vermeld. Bij hele kleine opdrachten wordt minimaal 150 woorden in rekening voor West-Europese talen. Voor andere talen kan dit aantal hoger liggen.

Beëdigde vertalingen

De bovenvermelde tarieven zijn van toepassing op normale vertalingen. Heeft u een beëdigde vertaling nodig, dan gelden daarvoor hogere tarieven. Mail ons uw document en wij zenden u binnen 30 minuten een geheel vrijblijvende prijsopgave en levertijd. Een beëdigde vertaling moet altijd per post aan u worden verzonden. Houdt u er dus rekening mee, dat u de vertaling 1-2 werkdagen later ontvangt dan bij digitale verzending.

Contact

Als u vragen heeft over onze tarieven of het berekenen van de prijs van uw vertaling, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 070-7531944 of per e-mail. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=