Talen

Heeft u plannen om met uw onderneming de internationale markt te betreden en heeft u een bedrijfsplan liggen dat vertaald dient te worden? Of wilt u uw website om laten zetten naar een andere taal? Vertaalbureau Tongo regelt vertaling in vrijwel alle talen graag voor u. Om wat voor vertaling het gaat, wij verzorgen vertalingen naar alle talen. Tongo beschikt over een groot netwerk vertalers die in vrijwel alle talen een vertaling tot stand brengen.

Voor ons maakt het geen verschil als het om een tekst gaat op commercieeljuridischmedisch, technisch of financieel gebied. Voor elk vakgebied kunt u bij Vertaalbureau Tongo terecht. Onze vertalers hebben een eigen sector waarin ze gespecialiseerd zijn. Wij bekijken elke opdracht die er binnenkomt en koppelen deze vervolgens aan de beste vertaler.

Tongo’s talen top 20

Speciaal voor u hebben wij onze talen top 20 samengesteld. Dit zijn de talen waar wij de meeste vertalingen in uitvoeren. Naast deze 20 kunt u uiteraard voor nog veel meer talen bij ons aankloppen. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van een taalbarrière en dat uw tekst in elk land goed overkomt.

Missie

Het is onze missie om u zo snel mogelijk te voorzien van een correcte vertaling. Wij bieden dan ook een tevredenheidsgarantie. Zo weet u zeker dat u altijd een vertaling ontvangt die helemaal naar wens is. Onze deskundige vertalers beschikken over vele jaren vertaalervaring en schrijven altijd met het oog op een specifiek doel.

Veel van onze taalexperts zijn native speakers. Zij vertalen naar hun eigen moedertaal. Hierdoor weten ze exact hoe ze uw doelgroep op de juiste manier aanspreken. Elke vertaling leveren zij dan ook met plezier. Of u nu als bedrijf een vertaling nodig heeft of als particulier, u kunt vertrouwen op het vertaalwerk van Vertaalbureau Tongo. Staat de taal waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=