Taal sleutel tot integratie

taal sleutel tot integratie

Gastarbeiders in Ede noemen taal sleutel tot integratie

Vertalingen helpen diverse ondernemingen en zijn ook voor particulieren van grote toegevoegde waarde. Een goed voorbeeld vormen Nederlanders met een migratie-achtergrond, die de taal in het begin vaak nog niet goed spreken.

Door de taal sneller aan het werk

Een aantal gastarbeiders in Ede geeft in een interview met edestad.nl bijvoorbeeld aan dat zij taal zien als de sleutel tot integratie. Door de taal te gaan leren hebben ze zichzelf de kans geboden om aan het werk te gaan en de Nederlander in het algemeen beter te leren kennen. Het geeft goed aan hoe vaardigheden op het gebied van taal zorgen voor nieuwe mogelijkheden en kansen. In eerste instantie is er vaak sprake van vertalingen en tolken. Door de taal vervolgens zelf te leren, komen gastarbeiders dichterbij de Nederlanders zonder migratie-achtergrond te staan.

Vertaling naar het Nederlands

We verzorgen als vertaalbureau onder andere vertalingen richting gastarbeiders van weleer en vluchtelingen die meer recent naar Nederland zijn gekomen. We zorgen er binnen de verschillende organisaties en instellingen voor dat vanuit de beide kanten goed duidelijk is wat er bedoeld wordt.
Daarnaast werken we als vertaalbureau veel voor internationale ondernemingen. Bijvoorbeeld om documenten om te zetten naar het Nederlands of andere bekende talen. Vertalingen in meer exotische talen laten maken? Ook daar gaan we als vertaalbureau graag voor u mee aan de slag, om de tekst om te zetten naar de taal die u wenst.

Deel dit bericht via: