Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Spoedvertaling

Spoedvertaling

Spoedvertaling voor uw officiële documenten nodig? Of wilt u een website laten vertalen en heeft u daarvoor een strakke deadline, die moet worden gehaald? Vertaalbureau Tongo regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In de meeste gevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten.

Spoedvertaling door vertaalbureau Tongo

  1. De snelste service voor uw spoedvertaling
  2. Een 100% juiste vertaling
  3. In de meeste gevallen geen extra kosten
  4. Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  5. Persoonlijk contact
  6. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Neem direct contact met ons op voor een spoedvertaling

Heeft u direct een spoedvertaling van uw documenten nodig? Neem contact op met Vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Spoedvertaling tegen normaal tarief

Bij Vertaalbureau Tongo zorgen wij altijd dat een vertaling zo snel mogelijk wordt opgeleverd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij de meeste spoedvertalingen rekenen wij dan ook geen spoedtarief, waar andere vertaalbureaus dit wel zouden doen. Snel een vertaling opleveren is nu eenmaal onze kracht.

Uitzonderlijk tarief voor spoedvertalingen

In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, laten wij dit u natuurlijk van tevoren weten. Het tarief voor een spoedvertaling is veelal de standaardprijs plus maximaal 15%.

Een spoedvertaling door vertaalbureau Tongo in diverse talen

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.