Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Spoedvertaling

Spoedvertaling

Elke vertaling ontvangt u natuurlijk zo snel mogelijk weer terug, dat begrijpen we. Er zijn ook vertalingen die extra haast hebben, dit noemen we een spoedvertaling. Zoekt u een vertaalbureau dat zo snel mogelijk uw officiële documenten of website vertaalt? Vertaalbureau Tongo regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In de meeste gevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten.

Spoedvertalingen tegen normaal tarief

Bij Vertaalbureau Tongo zorgen wij altijd dat een vertaling zo snel mogelijk wordt opgeleverd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij de meeste spoedvertalingen rekenen wij dan ook geen spoedtarief, waar andere vertaalbureaus dit wel zouden doen. Snel een vertaling opleveren is nu eenmaal onze kracht.

Uitzonderlijk tarief voor spoedvertalingen

In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, laten wij dit u natuurlijk van tevoren weten. Het tarief voor een spoedvertaling is veelal de standaardprijs plus maximaal 15%.

Een spoedvertaling door vertaalbureau Tongo in diverse talen

Een vertaling laten we zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. Onze taalprofessionals hebben ieder een eigen specialisme en zijn bekend met de terminologieën van het betreffende vakgebied. Dankzij onze tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een vertaling die aan al uw wensen voldoet. Heeft u direct een spoedvertaling van uw documenten nodig? Neem contact op met Vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.