Spoedvertaling

Een deadline binnen enkele dagen? Met een spoedvertaling van Vertaalbureau Tongo is dit gewoon haalbaar. Wij begrijpen dat u elke vertaling het liefst zo snel mogelijk weer ontvangt, maar er zijn situaties waarbij een snelle vertaling het verschil tussen een succes of tegenslag kan maken. In dit geval gaan we onmiddellijk met uw vertaling aan de slag. Hierbij wordt er nooit ingeleverd op kwaliteit. De vertalers van Tongo besteden evenveel zorg aan uw tekst als normaal. Het verschil is dat de vertalers in hoog tempo vertalen en indien nodig wordt er gewoon langer doorgewerkt.

Tarief spoedvertaling

Waar andere vertaalbureaus een verhoogd tarief rekenen voor een spoedvertaling doen wij dit in de meeste gevallen niet. Een vertaling snel opleveren is namelijk één van de krachten van Vertaalbureau Tongo. Mail ons uw spoedtekst en we nemen contact met u op om uw wensen door te spreken. Samen nemen we de omvang van de opdracht door, de moeilijkheidsgraad ervan en vervolgens vertellen we u de haalbare levertijd voor uw spoedvertaling.

Spoedvertaling

Uitzonderlijke spoedvertalingen

Mocht het zo zijn dat we door omstandigheden echt niet kunnen ontkomen aan een spoedtarief, dan laten we u dit altijd van tevoren weten. Ons tarief voor een spoedvertaling zal in dit geval de standaardprijs zijn plus maximaal 15%.

Uw spoedvertaling door Vertaalbureau Tongo laten uitvoeren?

Wij werken met vertalers wereldwijd. Hierdoor is er altijd wel een vertaler die met uw spoedvertaling aan de slag kan gaan. In sommige situaties is snelheid de sleutel tot een goede en succesvolle uitslag. Voor ervaring, betrouwbaarheid, kwaliteit en vakkennis bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Volgens ons zit de kracht van een goede vertaling in affiniteit met het desbetreffende vakgebied, native speakers, scherpe tarieven en persoonlijk contact.

Wilt u uw spoedvertaling ook zorgeloos aan ons overlaten? Neem contact op met Vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Vertrouwelijke behandeling, beveiligde verbinding

Documenten, die u aan ons mailt voor een offerte of een opdracht, worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. U kunt daar voor de volle 100% van op aan. De documenten worden via de mail en deze website verzonden via een beveiligde verbinding. Zijn de documenten te groot om te mailen of via onderstaand aanvraagformulier te verzenden? Maak dan gebruik van de eveneens beveiligde verbinding van WeTransfer. Daarmee kunt u grote bestanden verzenden en u ontvangt een mail van WeTransfer, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=