Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Spoed

 

Kwaliteit, snelheid en de beste service? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Elke opdracht die wij ontvangen, wordt zo snel mogelijk  geleverd. Heeft een vertaling met spoed nodig? Geen probleem. Wij beschikken namelijk over een zeer uitgebreid netwerk waardoor we altijd direct een geschikte vertaler voor u kunnen inzetten.

Hoe snel een vertaling ook geleverd dient te worden, wij doen geen concessies aan de kwaliteit ervan. Voor de meeste spoedvertalingen rekent Tongo geen extra tarief, een snelle vertaling is juist waar we bekend om staan. Mocht het zo zijn dat we niet kunnen ontkomen aan een spoedtarief, dan hoort u dit vooraf van ons. Voor een spoedtarief hanteren wij de standaardprijs plus maximaal 15%.

spoed

Alle talen onder een dak

Vertalen is onze corebusiness en hier blinken we dan ook in uit. Wij besteden al onze aandacht aan het zo goed mogelijk uitvoeren van uw vertaling. U kunt uw opdracht sturen via ons online contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen.

Zodra de opdracht van beide kanten akkoord is gaan we op zoek naar de beste vertaler. Van en naar het Duits, Engels, Italiaans, Frans, Portugees, Spaans, Pools, Deens, Fins, Roemeens, Zweeds, Turks, Chinees of Arabisch, wij regelen elke vertaling voor u. Wij zijn uw betrouwbare vertaalpartner. Als geen ander snappen we dat iedere vertaling uniek is, daarom stemmen wij onze dienstverlening af op uw wensen.

Kies Tongo voor een spoedvertaling van hoge kwaliteit

De afgelopen jaren hebben wij binnen bijna elk vakgebied ervaring opgebouwd. Het draait bij een vertaling niet alleen om het omzetten van woorden. Er dient rekening gehouden te worden met cultuur en het overbrengen van de boodschap op precies de juiste manier. De beleving van een vertaling hangt af van het gebruik van de correcte terminologieën en de tone of voice van een tekst.

Gelukkig weten de taalexperts van Tongo precies hoe ze dit moeten aanpakken. Heeft u dus een vertaling met spoed nodig? Laat het met een gerust hart over aan Vertaalbureau Tongo. Wij zijn te bereiken op 070-7531944 of per e-mail. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.