Spaanse vertaling

Spaanse vertaling

Ook voor een Spaanse vertaling is Vertaalbureau Tongo uw aangewezen partner. Wij leveren al vele jaren vertalingen van hoge kwaliteit aan bedrijven, overheidsinstanties, instellingen en particulieren. Met onze ervaring en deskundigheid kunt u erop rekenen dat wij u Spaanse vertalingen leveren die volledig bij u in de smaak vallen.

Een accountmanager van ons team zorgt voor uw vertaling vanaf de ontvangst van uw aanvraag tot de levering van de vertaling en zorgt ervoor dat u uitstekende vertalingen ontvangt binnen de vooraf afgesproken levertijd. Ontdek hoe we aan uw Spaanse vertaalvereisten kunnen voldoen door contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte, of voor het beantwoorden van uw vragen.

Professionele Spaanse vertalers

Onze vertalers zullen niet alleen aandacht besteden aan nauwkeurigheid, maar ook aan stijl, toon en culturele geschiktheid. Voor vertalingen van het Nederlands naar het Spaans, zetten wij zoveel mogelijk moedertaalsprekers in. Zij hebbende vaardigheden, opleidingsachtergrond, kennis en ervaring die geschikt zijn voor het onderwerp van uw document. Of dit nu financieel, technisch, juridisch of wat dan ook is.

Als u vaker vertalingen door ons laat verzorgen, kunnen wij door middel van een vertaalgeheugen de kosten en de levertijd verminderen. Ook dat is een voordeel om te kiezen voor Vertaalbureau Tongo.

Wat kunnen wij voor u vertalen in het Spaans?

Voor vrijwel elk vakgebied en elke discipline kunt u bij ons terecht. Het moet al gek gaan als wij u niet kunnen helpen. We kunnen de meeste documentformaten rechtstreeks verwerken. Het is meestal niet nodig om een ​​afzonderlijk bestand te maken of aan te geven wat moet worden vertaald. Mail ons gewoon uw brondocument zoals het nu is en wij doen de rest. Enkele van de meest voorkomende bestandstypen zijn Word, Excel, Powerpoint, jpg, img enzovoort.

Spaanse geografische variaties

Spaans is een wereldtaal, gesproken als een eerste taal door meer dan 400 miljoen mensen wereldwijd. Na het Chinees is het Spaans de meest gesproken taal ter wereld. Maar er zijn enkele verschillen in grammatica en vocabulaire tussen regio’s. De primaire kloof wordt vaak beschouwd als zijnde die tussen het Europese (of schiereiland of Iberisch) Spaans en dat wat in Amerika wordt gebruikt. Er zijn echter ook verschillen tussen Latijns-Amerikaanse landen. Daarom is een vertaling in het Spaans vaak gelokaliseerd voor bepaalde geografische markten.

Meer Spaanse taaloplossingen

Uiteraard vertalen wij niet alleen van Nederlands naar Spaans, maar kunt u ook bij ons terecht voor o.a. een vertaling Spaans Nederlands of een vertaling Engels Spaans of Spaans Engels. Daarnaast zijn er ook nog andere talen in combinatie met het Spaans mogelijk.

En uiteraard kunnen wij u ook met vrijwel alle andere talencombinaties van dienst zijn. Van Engels naar Russisch, van Italiaans naar Duits, van Nederlands naar Zweeds, enzovoort, enzovoort.

 

Deel dit bericht via: