Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Service

 

Heeft u een bedrijf waar het al druk genoeg is met de dagelijkse kernactiviteiten of heeft u als particulier onverwacht een beëdigde vertaling nodig? Vertaalbureau Tongo helpt u graag bij het vertalen van uw documenten. Wij leveren u snel de juiste vertaling.

Kiest u voor Vertaalbureau Tongo, dan bent u verzekerd van een aantrekkelijk geformuleerde tekst, die geheel is aangepast op de beoogde doelgroep. Ook als particulier kunt u uiteraard rekenen op onze snelle service en doelgerichte, passende vertaaldiensten.

service

Service van Tongo

Dankzij ons uitgekiend ordermanagementproces kunnen wij snel schakelen om uw vertaling zo spoedig mogelijk te leveren. Het efficiënt inplannen van onze vertalers en het (op)volgen van een strakke planning zijn hierbij essentieel. De vertraging voor u is hierdoor minimaal, zodat u snel weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten.

Een snelle service is bij ons vanzelfsprekend, u hoeft er dan ook niet extra voor te betalen. Slechts in een uitzonderlijk geval hanteren wij een spoedtarief.