Service van een vertaalbureau

Service van een vertaalbureau

Met de groei van de bedrijven voor de ontwikkeling van webcontent zien ook vertaalbureaus hun opdrachten toenemen. Over het algemeen bieden de vertaalbureaus vertaaldiensten in verschillende talen, zoals Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds, enzovoort. Er zijn vertalers die het vertaalwerk namens verschillende bureaus uitvoeren of door sommige bureaus worden ingehuurd voor de vertaalopdracht. De ideale website, die vrijwel alle vertaalmogelijkheden biedt en veel taalspecialisten beschikbaar heeft, is natuurlijk Vertaalbureau Tongo.

Gespecialiseerde native vertalers uit verschillende delen van de wereld zijn bij uitstek geschikt om elk soort document te vertalen, zoals economisch, medisch, juridisch, commercieel, marketing, politiek, historisch, amusement of enig ander onderwerp. De website van Vertaalbureau Tongo biedt de absolute oplossing voor het beheren van alle vrijwel alle talencombinaties. Het hoofddoel is om de best mogelijke taalservice te bieden in bijna alle werkgebieden. Op basis van de vertaalopdracht worden de vertalers dienovereenkomstig geselecteerd.

Vertaalbureaus

Onjuiste en onnauwkeurige vertalingen kunnen het bedrijfsimago beschadigen en kunnen zelfs een langdurig schrijnend resultaat hebben op de winstmarge. Het is ontzettend belangrijk voor elke vorm van handel om een goed vertaalbureau te kiezen waar professionele vertalers werkzaam zijn.

Voor het aanbieden van perfecte en juiste vertalingen moet een vertaalbureau bekwaam opgeleide vertalers hebben, die zo mogelijk native zijn en gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Bij Vertaalbureau Tongo werken alleen vertalers, die minimaal 5 jaar vertaalervaring hebben. In de meeste gevallen zijn zij ook native speaker (moedertaalspreker).

Beste kwaliteit

Vertaalbureau Tongo garandeert daarmee de beste kwaliteit van vertalingen, aangezien deze vertalers over een nauwgezette kennis van de lokale gebruiken en cultuurgewoonten beschikken. Deze taalexperts blinken uit op dit gebied en leveren vlekkeloze vertalingen door de expertise in hun eigen moedertaal. Daarnaast verstrekken wij op alle vertalingen kwaliteitsgarantie. Dus mocht er een keer iets niet helemaal in orde zijn, dan lossen wij dat op.

Vakgebieden

Bij Vertaalbureau Tongo kunt u terecht voor vertalingen in vele vakgebieden. Enkele voorbeelden daarvan zijn commercieel, financieel, juridisch, literair, medisch, technisch, toerisme, enzovoort.

Documenten

Vrijwel alle documenten kunnen wij voor u vertalen. Niet alleen documenten van bedrijven, maar ook van particulieren. Voorbeelden daarvan zijn geboorteakte, diploma, paspoort/ID-bewijs, IND-verklaring, verklaring omtrent gedrag (VOG), rijbewijs, huwelijksakte, scheidingsakte, testament, verzekeringspolis, enzovoort.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier, dat u op elke pagina op deze website kunt terugvinden. Wilt u eerst aanvullende informatie, dan kunt u ons mailen of bellen via 070-7531944. Desgewenst kunt u ook bellen via één van onze telefonische steunpunten in Amsterdam (020-8203455), Rotterdam (010-8208707) of Utrecht (030-8201027).

Deel dit bericht via: