Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Rijbewijsvertaling

 

Wilt u uw rijbewijsvertaling uitbesteden aan een ervaren en voordelig vertaalbureau? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Onze vakkundige vertalers staan klaar om uw rijbewijs te vertalen. Wij werken uitsluitend met ervaren en beëdigde vertalers. Wat is een beëdigde vertaler? Deze vertalers mogen rechtsgeldige en officiële documenten vertalen.

Hier dient een speciale opleiding voor gevolgd te worden. Vervolgens wordt er een eed voor de rechtbank afgelegd. Uw rijbewijs is een officieel document dat onze beëdigde vertalers mogen en kunnen vertalen naar elk gewenste taal. Iedere opdracht behandelen wij vertrouwelijk en kan ook met spoed worden vertaald.

rijbewijsvertaling

 Redenen om uw rijbewijs te laten vertalen door Tongo

  • Snelle service
  • U bent zeker van een 100% juiste vertaling
  • Documentprijs is goedkoper dan prijs per woord
  • De laagste prijs voor uw rijbewijsvertaling
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Naast een rijbewijsvertaling kunt u uiteraard ook andere documenten door ons laten vertalen. Om fouten uit te sluiten, lezen we elke vertaling nog eens een keer na. U betaalt bij ons een scherpe prijs voor perfectie.

Rijbewijsvertaling met spoed

Verblijft u binnenkort langere tijd in het buitenland en gaat u daar de weg op? Dan is het handig om een rijbewijsvertaling op zak te hebben. Wij snappen dat dit iets is waar u wellicht pas op het laatste moment aan denkt. Gelukkig kunt u de vertaling van uw rijbewijs ook met spoed door Vertaalbureau Tongo laten uitvoeren.

Het beste nieuws? In de meeste gevallen rekenen we een normaal tarief. Een vertaling snel opleveren is immers waar we goed in zijn. Mochten we er echt niet aan ontkomen, dan laten we dit u van tevoren weten. Ons spoedtarief is het normale tarief plus maximaal 15%.

Neem contact met ons op

Uw rijbewijsvertaling aan de experts van Tongo overlaten? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn telefonisch te bereiken via 070 – 7531944. U kunt uw wensen ook kenbaar maken per mail. Voor juridische, technische, medische, financiële en website vertalingen bent u bij Vertaalbureau Tongo tevens aan het juiste adres. Wij zetten uw boodschap om in een effectieve tekst.

Nederlands Grieks | Nederlands Chinees | Nederlands Turks |

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.