Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Rijbewijsvertaling

rijbewijsvertaling

Rijbewijsvertaling nodig? Neem contact op met Vertaalbureau Tongo voor een snelle vertaling van uw rijbewijs. Met onze unieke tevredenheidsgarantie bent u altijd zeker van een 100% juiste rijbewijsvertaling. Wij vertalen uw rijbewijs snel vanuit diverse talen zoals Pools, Roemeens, Fins, Duits, Frans, Spaans en diverse andere talen. Bij Vertaalbureau Tongo hanteren wij een documentprijs waardoor u vertaling in de meeste gevallen goedkoper uitvalt.

Rijbewijsvertaling door Tongo

  1. Tongo heeft de snelste service
  2. U bent zeker van een 100% juiste vertaling
  3. Documentprijs is goedkoper dan prijs per woord
  4. De laagste prijs voor uw rijbewijsvertaling
  5. Persoonlijk contact
  6. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Neem direct contact met ons op voor een rijbewijsvertaling

Heeft u direct een rijbweijsvertaling nodig? Neem contact op met vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Rijbewijsvertaling met spoed tegen normaal tarief

Bij Vertaalbureau Tongo zorgen wij altijd dat een vertaling zo snel mogelijk wordt opgeleverd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij de meeste spoedvertalingen rekenen wij dan ook geen spoedtarief, waar andere vertaalbureaus dit wel zouden doen. Snel een vertaling opleveren is nu eenmaal onze kracht. Wilt u dus snel uw rijbewijs laten vertalen zonder extra te betalen? Neem dan contact op met Tongo.

Uitzonderlijk tarief voor spoedvertalingen

In het uitzonderlijke geval dat wij niet aan een spoedtarief kunnen ontkomen, laten wij dit u natuurlijk van tevoren weten. Het tarief voor een spoedvertaling is veelal de standaardprijs plus maximaal 15%.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

 

Nederlands Grieks | Nederlands Chinees | Nederlands Turks |

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.