Professionele vertaling

U zoekt een vertaalbureau dat u snel kan voorzien van een professionele vertaling? Bij Vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk vertalers zijn wij in staat snel te schakelen. We kunnen daardoor voor elke vertaling een passende vertaler inzetten. Onze dynamische onderneming kenmerkt zich door snelle vertalingen en een persoonlijke aanpak. Het is onze missie om de snelste en beste vertalingen in onze branche te leveren. Uw wensen staan bij ons centraal, wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Professioneel vertalen

Elke vertaler die bij Tongo werkt heeft een eigen vakgebied en specialisme. Zo weet u zeker dat wij uw tekst altijd perfect en professioneel vertalen. Vrijwel elke soort tekst vertalen we voor u. Een greep uit onze vakgebieden:

professionele vertaling
professionele vertaling
professionele vertaling

Professioneel vertaalbureau

Websites, brochures, flyers, onderzoeken of uitslagen, voor professioneel vertaalbureau Tongo is het allemaal geen enkel probleem. Een vertaling komt volgens ons pas goed tot zijn recht wanneer een vertaler bekend is met de juiste terminologie. Daardoor kan hij/zij zich kan inleven in het doel van de tekst. Onze taalexperts kijken niet alleen naar de bron- en doeltaal. Ze kijken ook naar de context van een tekst en hoe een vertaling het beste overkomt bij uw doelgroep.

Een offerte aanvragen

Tongo zet voor de meeste vertalingen native speakers in. Zo kan er ook op culturele aspecten worden gelet. Wij zijn namelijk van mening dat een goede vertaling de sleutel kan zijn naar internationaal succes. Wij zetten alles op alles om elke taalbarrière voor u te doorbreken. Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, we bespreken graag wat we voor u kunnen doen. Wilt u meer informatie over de prijzen van onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Bellen of mailen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van talencombinaties:

Nederlands Duits | Nederlands Spaans | Nederlands Italiaans |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=