Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Professionele vertaling

Professionele vertaling

Wilt u een professionele vertaling door een vertaalbureau met een unieke tevredenheidsgarantie? Dan bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Vertaalbureau Tongo is een dynamische onderneming, die zich kenmerkt door snelle vertalingen en een persoonlijke benadering. Ons doel is om de beste en snelste vertaaldiensten op internet te leveren. Ons vertaalbureau besteedt persoonlijke aandacht aan uw vragen, of het nu gaat om het aanvragen van een offerte of een algemene vraag.

Waarom een professionele vertaling door Tongo?

  1. Het snelste online vertaalbureau
  2. Een professionele en 100% juiste vertaling
  3. Gemiddeld 15% goedkoper
  4. Persoonlijk contact
  5. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Neem direct contact met ons op voor een professionele vertaling

Heeft u interesse in een snelle en professionele vertaling van uw documenten of teksten? Neem contact op met vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier.

Tongo: professionele vertaling en een snelle service

Met spoed een professionele vertaling nodig? Of wilt u een website laten vertalen en heeft u daarvoor een strakke deadline die gehaald moet worden? Vertaalbureau Tongo regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In veel gevallen rekenen wij daarvoor geen extra kosten.

Vertaalbureau met een garantie voor de juiste vertaling

Gegarandeerd een 100% juiste vertaling, dat is waar Tongo voor staat. Wij screenen onze vertalers op behaalde diploma’s, geleverd werk en aantoonbare ervaring. Wij stimuleren onze vertalers om hun vakkennis bij te houden en voeren regelmatig steekproeven uit op geleverd werk. Op deze wijze kunnen wij onze unieke tevredenheidsgarantie waarborgen voor onze klanten.

Professionele vertaling tegen een heldere en scherp tarief

Onze mening is dat een goede vertaling niet duur hoeft te zijn en vooral niet lang op zich hoeft laten wachten. Wij bieden u hiervoor dan ook altijd onze voordeligste tarieven aan. Wij bieden u een heldere en overzichtelijke offerte. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs, die wordt gerekend door de meeste vertaalbureaus. Besparen op de kosten van uw vertaling begint dus bij vertaalbureau Tongo.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Duits | Nederlands Spaans | Nederlands Italiaans |