Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Professionele vertaling

 

Wilt u een professionele vertaling door een vertaalbureau met een unieke tevredenheidsgarantie? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Wij zijn een dynamische onderneming, die zich kenmerkt door snelle vertalingen en een persoonlijke benadering. Onze missie? De beste en snelste vertaaldiensten op internet te leveren. Tongo besteedt persoonlijke aandacht aan uw vragen. Of het nu gaat om het aanvragen van een offerte of een algemene vraag, wij helpen u altijd graag verder.

professionele vertaling

De prijs van een professionele vertaling?

Wij vinden dat een goede vertaling niet duur hoeft te zijn. Bij ons bent u daarom ook verzekerd van voordelige tarieven voor uw vertaling. Vertel ons uw wensen en u ontvangt een advies op maat. De prijzen die Tongo hanteert liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs voor een vertaling. Wij zijn in staat scherpe prijzen te bieden dankzij een uitgekiende planningsmethode en door toepassing van een eigen ontwikkelde technologie. Klik hier voor onze tarieven. De prijs voor een professionele vertaling kunt u berekenen door het aantal woorden van het document te vermenigvuldigen met de woordprijs. Voor West-Europese talen brengen wij minimaal 150 woorden in rekening. Dit aantal kan hoger liggen voor andere talen.

Een offerte aanvragen

Wij zetten graag één van onze native speakers in voor uw vertaling. Wilt u meer informatie over onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bellen of mailen behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard kunt u een offerte-aanvraag rechtstreeks aan ons mailen. Maar u kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule aan de rechterzijde van deze pagina. Documenten, die u toevoegt, worden verzonden via een beveiligde verbinding. Zijn de documenten te groot om via deze module te verzenden? Maak dan gebruik van de beveiligde verbinding van WeTransfer.
Elke vertaler heeft een eigen specialisme. Of u nu een website wilt laten vertalen, een brochure, contract, jaarverslag, boek of flyer. Wij regelen het voor u. Bij Vertaalbureau Tongo koppelen we altijd de juiste vertaler aan uw opdracht.

Nederlands Duits | Nederlands Spaans | Nederlands Italiaans |