Professionele vertaling van contracten

Professionele vertaling van contracten

Het is inmiddels wel algemeen bekend, dat u voor een professionele vertaling van contracten uitsluitend gebruik moet maken van ervaren en gekwalificeerde vertalers. Het is essentieel dat alle juridische aspecten, die in een contract (kunnen) voorkomen, op de juiste manier worden vertaald. Voor het vertalen van contracten en soortgelijke juridische documenten, kunt u uitstekend terecht bij Vertaalbureau Tongo. Wij beschikken over vertalers met de geschikte kwalificaties om de precisie in de doeltaal van alle gerelateerde juridische facetten van een document te waarborgen.

Juridische teksten zijn niet gemakkelijk te begrijpen, zonder bekend te zijn met de gebruikte terminologie. Iedereen die op enig moment te maken heeft gehad met aspecten van de wet, zal zich daar goed van bewust zijn.

Algemene voorwaarden

Net zoals een goede kennis van mechanische processen en dergelijke nodig is als u technische documenten gaat vertalen, zo moeten vertalers die werken aan juridische documentatie ook vertrouwd zijn met de juridische systemen in de landen van de brontaal en de doeltaal. Alleen met deze kennis is het mogelijk om een ​​nauwkeurige vertaling te produceren.

Wilt u de richtlijnen voor gegevensbescherming, of uw algemene voorwaarden laten vertalen? Wij hebben altijd de juiste vertaler voor u beschikbaar. Wij kunnen vertalingen leveren in heel veel talen. Niet alleen de West-Europese talen, zoals Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans, maar ook Pools, Russisch, Roemeens, Chinees, Japans, enzovoort.

Beëdigde vertaling

Bij juridische documenten is het vaak niet voldoende om alleen een gekwalificeerde vertaler In te zetten. In de meeste gevallen is dan een beëdigde vertaling noodzakelijk. Hiervoor kunnen alleen vertalers worden ingezet, die voor de betreffende talencombinatie zijn beëdigd door de rechtbank.

En ook dat kan soms nog niet voldoende zijn. Er kan namelijk ook nog een apostille zijn vereist. Dit is een verklaring van de rechtbank, dat de betreffende vertaler ook inderdaad door de rechtbank is beëdigd. Een apostille kunt u zelf afhalen bij de Griffie van elke arrondissementsrechtbank in Nederland.

Tarieven voor professionele vertaling van contracten

De tarieven voor een professionele vertaling van contracten of voorwaarden liggen op hetzelfde niveau als de tarieven voor het vertalen van andersoortige documenten. De kosten voor beëdigde vertalingen liggen hoger dan die voor normale vertalingen.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het vertalen van uw document(en)? Vul dan het aanvraagformulier in, dat u vindt aan de rechterzijde van elke pagina. Zo snel mogelijk nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, mailen wij u de offerte. Vaak is dat al per omgaande.

Informatie

Heeft u vragen of wilt u eerst aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op via 070-7531944 of mail ons. Onze accountmanagers zijn u graag van dienst.

Deel dit bericht via: