Polis vertaling

Met onze unieke tevredenheidsgarantie bent u altijd zeker van een 100% juiste polis vertaling. Wij vertalen uw polis snel vanuit of naar diverse talen, zoals EngelsItaliaansRoemeensFinsDuitsFransSpaans en diverse andere talen. Bij Vertaalbureau Tongo hanteren wij een documentprijs voor beëdigde vertalingen, waardoor uw vertaling goedkoper uitvalt.

Voordelen van een polis vertaling door Tongo:

  • Snelle service, persoonlijk contact
  • Onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  • De laagste prijs voor uw polis vertaling
  • Polis vertaling mogelijk in diverse talen
  • Professionele gekwalificeerde vertalers voor al uw vertaalwerk

Met spoed tegen normaal tarief

Snelle service zonder extra te betalen, Vertaalbureau Tongo weet hoe belangrijk het is om een snelle vertaling van uw polis te ontvangen. Wij zorgen er daarom altijd voor dat u binnen zeer korte tijd een 100% juiste polis vertaling ontvangt. Heeft u een zeer korte deadline en wilt u met hoge spoed een vertaling? Neem dan direct contact met ons op, zodat we u een nauwkeurige indicatie kunnen geven van de oplevertermijn.

polis vertaling

Polis vertalen met tevredenheidsgarantie

Vertaalbureau Tongo geeft u de garantie voor een 100% juiste polis vertaling. Al onze vertalers screenen wij op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Wij voeren regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van uw vertaling waarborgen. En mocht het dan toch nog voorkomen, dat u niet helemaal tevreden bent, dan lossen wij dat op.

Scherpe tarieven 

Wij zijn van mening dat een goede vertaling niet duur hoeft te zijn. Wij bieden u dan ook altijd onze voordeligste tarieven voor uw vertaling. Voor documenten die beëdigd vertaald dienen te worden, gelden wat hogere tarieven. Wij bieden u een heldere en overzichtelijke offerte voor het vertalen van teksten en documenten. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs die wordt gerekend door de meeste vertaalbureaus. Bespaar op de kosten van uw polis vertaling door contact met ons op te nemen.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=