Over Tongo

Wanneer u Vertaalbureau Tongo inschakelt kunt u kwaliteit, ervaring, betrouwbaarheid en vakkennis verwachten. Al vele jaren voorzien wij uiteenlopende organisaties en particulieren van de beste vertalingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk weet u zeker dat u de vertaling die u nodig heeft perfect terugkrijgt. Als full-service vertaalbureau onderscheiden wij ons door onze unieke service: een snelle vertaling, gegarandeerde kwaliteit en een helder tarief.

Vakgebieden

Wist u dat er een specifieke vaktaal voor elk vakgebied is? Om deze reden laten wij uw vertaling over aan taalexperts die helemaal thuis zijn in het vakgebied van uw vertaling. Hierdoor zijn wij al jaren een specialist in medische, technische, juridische, financiële, literaire en website vertalingen.

De missie van Tongo

Bij Tongo hebben we maar één doel en dat is om zo snel en efficiënt mogelijk de taalbarrière tussen twee partijen te doorbreken. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de allerbeste service. Een juiste vertaling kan de sleutel zijn tot succesvol internationaal zakendoen. Het is onze missie om in elke taal uw communicatiedoeleinden te behalen. Hoe doen wij dit? Door de passie die wij voor het vertaalvak hebben te combineren met persoonlijke dienstverlening!

Over Tongo

Onze waarden

Er zijn een aantal waarden, die we bij Vertaalbureau Tongo nastreven en die voor ons belangrijk zijn:

  • Persoonlijk in contact en benadering. Menselijk contact is niet te digitaliseren, dus doen we dat ook niet.
  • Snel in (re)actie, want uw tijd is kostbaar.
  • Betrouwbaar in afspraken en kwaliteit. Wij zijn vooruitstrevend, we denken met u mee en vernieuwen voortdurend.
  • Heldere communicatie staat bij ons voor, tijdens en na het vertaalproces, centraal.
  • Plezier in samenwerking en werk. De enige manier om elke dag het maximale te bereiken; voor u, voor onze vertalers en voor Tongo.
  • Passie. Zonder passie zou Vertaalbureau Tongo niet de onderneming zijn die ze gisteren was, vandaag is en morgen zal zijn.

Vertaling op maat

Elke vertaalopdracht die bij ons binnenkomt is uniek. Het onderwerp van de tekst, de talencombinatie, de deadline en complexiteit, het zijn allemaal factoren die een belangrijke rol spelen in het vertaalproces. Vertaalbureau Tongo maakt voor elke opdracht een offerte op maat. Uiteraard hoeft u hier nooit lang op te wachten. Zodra we uw opdracht ontvangen gaan we aan de slag. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten voor uw vertaling.

Enkele voorbeelden van talencombinaties:

Vertaling Nederlands Engels | Vertaling Nederlands Duits | Vertaling Nederlands Frans |

Vertaling Nederlands Turks | Vertaling Nederlands Arabisch | Vertaling Nederlands Roemeens

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=