Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Onze diensten

 

De specialiteit van Tongo is het snel vertalen van teksten en documenten van en naar bijna elke mogelijke taalcombinatie. Een bedrijfsbrochure in het Italiaans, een handleiding in het Turks of een website vertaling naar het Fins, u kunt erop vertrouwen dat u bij Vertaalbureau Tongo een uitstekende vertaling ontvangt die aansluit op uw wensen. Om te zorgen dat een vertaling helemaal naar tevredenheid wordt uitgevoerd door onze ervaren vertalers, vinden wij het belangrijk om u goed te leren kennen. Persoonlijk contact staat daarom bij ons voorop.

onze diensten

 De vertaaldiensten van Tongo

  • Commerciële vertalingen. Tongo heeft jarenlang ervaring met het vertalen van websites, verkooppresentaties, brochures, folders en catalogussen.
  • Juridische vertalingen. Oog voor detail is bij een juridische vertaling van groot belang. Wij vertalen graag algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, contracten, bezwaarschriften en aktes voor u.
  • Technische vertalingen. Overal komen technische teksten voor. Op kantoor en uw huishouden bijvoorbeeld. Handleidingen, productbeschrijvingen, gebruiksaanwijzingen of lesboeken vertalen we graag voor u.
  • Medische vertalingen. Vooral bij medische vertalingen is het van belang dat een vertaler weet wat hij vertaalt. Onze medische vertalers beschikken over gedegen vakkennis en zijn bekend met het jargon. De vertaling van een bijsluiter of onderzoek kunt u dus gerust aan ons overlaten.
  • Literaire vertalingen. Een vertaling van een boek, blog, column, essay of gedicht is dankzij de experts van Tongo ook in goede handen.
  • Persoonlijke vertalingen. Ook de vertaling van uw paspoort, rijbewijs, trouwakte of andere persoonlijke bezittingen regelen we graag voor u.

Tongo’s talen top 20

Welke vertaalcombinatie u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste vertaaladres!
Hieronder vindt u de meest gevraagde talen bij Vertaalbureau Tongo (van of naar het Nederlands).

Vertaling Nederlands EngelsEngelsVertaling Nederlands DuitsDuitsVertaling Nederlands FransFransVertaling Nederlands SpaansSpaans
Vertaling Nederlands PortugeesPortugeesVertaling Nederlands ItaliaansItaliaansVertaling Nederlands GrieksGrieksVertaling Nederlands PoolsPools
Vertaling Nederlands ZweedsZweedsVertaling Nederlands FinsFinsVertaling Nederlands NoorsNoorsVertaling Nederlands Deens Deens
Vertaling Nederlands JapansJapansVertaling Nederlands ChineesChineesVertaling Nederlands RussischRussischVertaling Nederlands TurksTurks
ArabischVertaling Nederlands OekraïensOekraïensVertaling Nederlands RoemeensRoemeensVertaling NederlandsNederlands

Het maakt niet uit in welke taal of vakgebied u een vertaling wenst, Tongo heeft altijd een gespecialiseerd vertaler in huis die uw opdracht aankan. Staat de taal waar u naar op zoek bent niet in onze Talen Top 20? Geen zorgen er zijn nog veel meer talen waarin we thuis zijn. Bel ons gerust op 070-7531944 en we bespreken met u de mogelijkheden. In het tarievenoverzicht kunt u de woordprijzen voor deze talen vinden.

Levertijd

Per dag kan een vertaler ongeveer 2.000 woorden vertalen. Heeft u een document van 14.000 woorden, dan betekent dit dat hier 7 werkdagen mee gemoeid zijn vanaf het moment dat de vertaler met uw opdracht aan de slag gaat. Als u bij Vertaalbureau Tongo een offerte aanvraagt, ontvangt u altijd een overzichtelijke en heldere prijsopgave en levertijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.