Onze diensten

De specialiteit van Tongo is het snel vertalen van teksten en documenten van en naar bijna elke mogelijke taal. Onze diensten zijn zeer uiteenlopend: van een bedrijfsbrochure in het Italiaans, een handleiding in het Turks of een website vertaling naar het Fins. U kunt erop vertrouwen dat u bij Vertaalbureau Tongo een uitstekende vertaling ontvangt die aansluit op uw wensen. Om te zorgen dat een vertaling helemaal naar tevredenheid wordt uitgevoerd door onze ervaren vertalers, vinden wij het belangrijk om u goed te leren kennen. Persoonlijk contact staat daarom bij ons voorop.

Soorten vertalingen

  • Commerciële vertalingen. Tongo heeft jarenlange ervaring met het vertalen van websites, verkooppresentaties, brochures, folders en catalogussen.
  • Juridische vertalingen. Oog voor detail is bij een juridische vertaling van groot belang. Wij vertalen graag algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, contracten, bezwaarschriften en aktes voor u.
  • Technische vertalingen. Overal komen technische teksten voor. Op kantoor en in uw huishouding bijvoorbeeld. Handleidingen, productbeschrijvingen, gebruiksaanwijzingen of lesboeken vertalen we graag voor u.
  • Medische vertalingen. Vooral bij medische vertalingen is het van belang dat een vertaler weet wat hij/zij vertaalt. Onze medische vertalers beschikken over gedegen vakkennis en zijn bekend met het jargon. De vertaling van een bijsluiter of onderzoek kunt u dus gerust aan ons overlaten.
  • Literaire vertalingen. Een vertaling van een boek, blog, column, essay of gedicht is dankzij de experts van Tongo ook in goede handen.
  • Persoonlijke vertalingen. Ook de vertaling van uw paspoort, rijbewijs, trouwakte of andere persoonlijke bezittingen regelen we graag voor u.
Onze diensten

Het maakt niet uit in welke taal of vakgebied u een vertaling wenst, Tongo heeft altijd een gespecialiseerd vertaler in huis die uw opdracht kan verzorgen. Staat de taal waar u naar op zoek bent niet in onze Talen Top 20? Geen zorgen er zijn nog veel meer talen waarin we thuis zijn. Bel ons gerust op 070-7531944 en we bespreken met u de mogelijkheden. In het tarievenoverzicht kunt u indicaties van de woordprijzen voor deze talen vinden.

Levertijd

Per dag kan een vertaler ongeveer 2.000 woorden vertalen. Heeft u een document van 14.000 woorden, dan betekent dit dat hier 7 werkdagen mee gemoeid zijn vanaf het moment dat de vertaler met uw opdracht aan de slag gaat. Als u bij Vertaalbureau Tongo een offerte aanvraagt, ontvangt u altijd een overzichtelijke en heldere prijsopgave en levertijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Service

Heeft u een bedrijf waar het al druk genoeg is met de dagelijkse kernactiviteiten of heeft u als particulier onverwacht een beëdigde vertaling nodig? Vertaalbureau Tongo helpt u graag bij het vertalen van uw documenten. Wij leveren u snel de juiste vertaling. Kiest u voor Vertaalbureau Tongo, dan bent u verzekerd van een aantrekkelijk geformuleerde tekst, die geheel is aangepast op de beoogde doelgroep. Ook als particulier kunt u uiteraard rekenen op onze snelle service en doelgerichte, passende vertaaldiensten.

Service van Tongo

Dankzij ons uitgekiend ordermanagementproces kunnen wij snel schakelen om uw vertaling zo spoedig mogelijk te leveren. Het efficiënt inplannen van onze vertalers en het (op)volgen van een strakke planning zijn hierbij essentieel. De vertraging voor u is hierdoor minimaal, zodat u snel weer verder kunt met uw dagelijkse activiteiten. Een snelle service is bij ons vanzelfsprekend, u hoeft er dan ook niet extra voor te betalen. Slechts in een uitzonderlijk geval hanteren wij een spoedtarief.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=