Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Online vertaler

Online vertaler

Heeft u een online vertaler nodig voor uw juridische, medische of persoonlijke documenten? Of wilt u een website laten vertalen en heeft u daarvoor een strakke deadline, die gehaald moet worden? Maak snel kennis met Vertaalbureau Tongo. Wij werken met gekwalificeerde vertalers wereldwijd met ieder een eigen specialisme. Hierdoor kunnen we elke vertaling aan de juiste taalexpert koppelen. U kunt bij Vertaalbureau Tongo altijd een professionele vertaling verwachten. Wij hebben als doelstelling de snelste online vertaaldiensten aanbieden.

Waarom een online vertaler van Tongo?

  • Wij leveren de snelste online vertaalservice
  • U bent zeker van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor spoedvertalingen
  • Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tevredenheidsgarantie

Heldere en scherpe tarieven voor elke vertaling

Wij zijn van mening dat een goede vertaling niet duur hoeft te zijn. Wij bieden u dan ook altijd onze voordeligste tarieven voor een vertaling. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs, die wordt gerekend door de meeste vertaalbureaus.

Online vertaler voor officiële documenten

Zoekt u een online vertaler voor de vertaling van officiële documenten als uw paspoort, geboortebewijs, diploma, rijbewijs of trouwakte? Neem dan contact met ons op. Voor een exacte prijsberekening vragen wij u altijd een kopie van het document te sturen, stuur dus niet het origineel op. Heeft u verder nog vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.