Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Online vertaler

Online vertaler

Heeft u een online vertaler nodig voor uw juridische, medische of persoonlijke documenten? Of wilt u een website laten vertalen en heeft u daarvoor een strakke deadline, die gehaald moet worden? Vertaalbureau Tongo regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In de meeste gevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten.

Waarom een online vertaler van Tongo?

  1. Wij leveren de snelste online vertaalservice
  2. U bent zeker van een 100% juiste vertaling
  3. In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor spoedvertalingen
  4. Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  5. Persoonlijk contact
  6. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Vertaler voor officiële documenten

Als u vragen heeft over onze tarieven of het berekenen van de prijs voor het vertalen van uw officiële documenten, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 070-7531944 of per e-mail info@tongo.nl. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling. Voor de exacte berekening vragen wij u om een kopie van het document naar ons te mailen, zodat wij de juiste prijs kunnen vaststellen. Let op: stuur nooit het origineel op!

Beëdigde vertaling van officiële documenten

Bent u op zoek naar een online vertaler voor het beëdigd vertalen van uw paspoort, geboortebewijs, diploma, rijbewijs of trouwakte? Neem dan contact op met Vertaalbureau Tongo voor een snelle vertaling met tevredenheidsgarantie.