Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Online vertaalbureau

Online vertaalbureau

Vertaalbureau Tongo is hét online vertaalbureau waar u naar op zoek bent. Wij werken met gekwalificeerde vertalers wereldwijd met ieder een eigen specialisme. Wij zijn daardoor altijd in staat uw opdracht aan de perfecte taalexpert te koppelen. Bij Tongo kunt u altijd een professionele vertaling verwachten. Onze doelstelling is de beste en snelste online vertaaldiensten aanbieden. Wij besteden persoonlijke aandacht aan uw vragen en geven daarbij altijd een passende oplossing.

Waarom kiezen voor online Vertaalbureau Tongo?

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Een unieke tevredenheidsgarantie voor uw vertaling

Bij ons kunt u terecht voor een 100% juiste vertaling. Wij screenen onze vertalers op behaalde diploma’s, aantoonbare ervaring en geleverd werk. Ook stimuleren wij onze vertalers in het bijhouden van vakkennis. Wij voeren regelmatig steekproeven uit om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Met deze werkwijze kunnen wij u steeds weer kwaliteit garanderen.

Heldere en scherpe tarieven voor iedere vertaling

Onze mening is dat een goede vertaling niet duur hoeft te zijn. Wij bieden u dan ook altijd onze voordeligste tarieven voor een vertaling. Wij bieden u een heldere en overzichtelijk offerte. Onze prijzen liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijs, die wordt gerekend door de meeste vertaalbureaus. Besparen op de kosten van uw vertaling doet u via online vertaalbureau Tongo.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een juiste vertaling ontvangt. Mocht u niet tevreden zijn dan stuurt u de opdracht terug en corrigeren wij deze kosteloos.

Wij vertalen elke taal

Online Vertaalbureau Tongo vertaalt naar bijna elke taal die u maar kunt bedenken. Staat de taal waar u naar op zoek bent er niet tussen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Nederlands Turks | Nederlands Arabisch | Nederlands Roemeens