Mozilla Firefox kan zeer grote bestanden verzenden

Mozilla Firefox kan zeer grote bestanden verzenden

 

Mozilla heeft één van de grootste problemen van e-mailverzending opgelost: het verzenden van grote bestanden tot 2,5 GB wordt mogelijk via e-mail. Daardoor wordt ook het mailen van vertrouwelijke documenten een stuk eenvoudiger. Mozilla lanceerde deze week een nieuwe tool met de naam Firefox Send. De service, die zal dienen als directe concurrent van de beursgenoteerde Dropbox. Het laat iedereen snel en gemakkelijk belangrijke bestanden delen, voordat ze voorgoed verdwijnen in de duistere leegte van het internet.

Met de nieuwe service kan iedereen bestanden tot maximaal 1 GB verzenden, zonder dat u zich hoeft aan te melden of voor een account moet registreren. Mensen die zich wel registreren voor een account, hebben het voordeel dat ze zelfs bestanden tot maximaal 2,5 GB kunnen verzenden.

Firefox Send

Firefox Send is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Na het bezoeken van de site kunnen gebruikers een link slepen en neerzetten, een vervaldatum kiezen of het aantal downloads beperken. Ze kunnen ook een wachtwoord toevoegen voor een extra beveiligingslaag, als ze daarvoor kiezen. Daarna krijgen gebruikers een link, die kan worden gedeeld met hun vertrouwde contacten.

De nieuwe service is ook een oplossing voor het verzenden van grote bestanden via e-mail, die opslagruimte in beslag nemen en de inbox van de ontvanger kan blokkeren. Mozilla zei dat het verwacht een Android-app later deze week in bèta uit te brengen. Mozilla, dat een non-profitorganisatie is, is misschien nog wel het meest bekend van de Firefox-browser (de tegenhanger van Google Chrome en Windows Edge). De groep heeft zich ook gepositioneerd als een voorstander van privacy.

Het trok zijn Facebookadvertenties terug in de nasleep van het Cambridge Analytica-schandaal, bood trackingbeveiliging aan in de browser en bracht vorig jaar zelfs een extensie uit, Facebook Container genaamd, die de browse-activiteit met Firefox verbergt op Facebook. (Bron: Fortune)

Juridische vertaling

Alle documenten, die u aan ons toezendt via het aanvraagformulier, e-mail of WeTransfer worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Bij verzending via het aanvraagformulier en WeTransfer worden ze ook altijd verzonden via een beveiligde verbinding. Omdat de beveiliging van uw documenten natuurlijk nooit hoog genoeg kan zijn, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van Mozilla Firefox en de Firefox Send tool, als u ook vanuit uw eigen e-mailadres zo veilig mogelijk (grote) bestanden wil verzenden.

Wij laten er geen misverstand over bestaan: elk document dat aan ons wordt toevertrouwd, wordt door ons vertrouwelijk behandeld. We maken daarbij geen onderscheid tussen een super geheime bedrijfsovername of uw algemene voorwaarden. Documenten waarvan onze klanten ook zelf aangeven, dat ze vertrouwelijk zijn, betreffen vaak juridische vertalingen.

Een juridische vertaling vereist specialistenwerk. Vertalingen als contracten, documenten, patent en octrooien moeten volgens de geldende wetgeving worden uitgevoerd. Gelukkig hebben de juridische vertalers van Tongo zich gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten.

Juridische vertaling tegen een scherp tarief

Bij juridische stukken is het van belang dat de vertaling niet afwijkt van de brontekst. Dit kan namelijk grote gevolgen hebben. De juridische vertalers van Vertaalbureau Tongo beschikken over al deze capaciteiten. Zij zorgen voor een vertaling van topkwaliteit die voldoet aan alle internationale eisen. Een functienaam mag dus in de doeltaal niet afwijken. De rechtsvorm van een bedrijf moet correct overgenomen worden en ook bedragen dienen precies hetzelfde gebruikt te worden.

U begrijpt dat dit accuratesse en juridische kennis vereist.  Daar komt nog eens bij dat wij altijd een vertaling tegen een zeer scherp tarief kunnen bieden, u hoeft bij ons dus nooit te veel te betalen. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst. Wij zijn u graag van dienst.

Deel dit bericht via: