medisch
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Medische vertaling

Medische vertaling

Een nauwkeurige en concrete medische vertaling van onderzoeken, uitslagen, artsenverklaringen en letselschadedocumenten behoort tot Tongo’s specialismen. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich ziekenhuizen, medisch specialisten, verzekeringsmaatschappijen en farmaceutische ondernemingen. Een juiste vertaling wordt niet alleen bepaald door taalkundige aspecten; door de juiste kennis van onze vertalers op medisch gebied zijn wij in staat snel de juiste vertaling aan u op te leveren.

Medische vertaling door Tongo?

Wilt u meer weten over wat Vertaalbureau Tongo kan betekenen voor uw medische vertaling? Bel ons dan gerust op 070-7531944 of mail naar info@tongo.nl. Dan laten we u weten wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u alvast een indicatie van de kosten? Bekijk dan onze tarieven.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn.