medisch
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Medische vertaling

Medische vertaling

Een nauwkeurige en concrete medische vertaling van onderzoeken, uitslagen, artsenverklaringen en letselschadedocumenten behoort tot Tongo’s specialismen. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich ziekenhuizen, medisch specialisten, verzekeringsmaatschappijen en farmaceutische ondernemingen. Een juiste vertaling wordt niet alleen bepaald door taalkundige aspecten; door de juiste kennis van onze vertalers op medisch gebied zijn wij in staat snel de juiste vertaling aan u op te leveren.

Medisch vertaalbureau

Wij hebben al vele medische teksten vertaald en zijn bewust van de complexheid ervan. Medische vertalingen worden daarom ook alleen overgelaten aan taalexpert met een medische achtergrond. De juiste terminologieën gebruiken is bij deze opdrachten van essentieel belang. Elke medische vertaling dient gereviseerd te worden om zo de beste kwaliteit te garanderen. Zo gaan we dan ook bij Tongo te werk. Voorbeelden van medische vertalingen zijn: bijsluiters, medische rapporten, productomschrijvingen, wetenschappelijke artikelen en protocollen.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over wat Vertaalbureau Tongo kan betekenen voor uw medische vertaling? Bel ons dan gerust op 070-7531944 of mail naar info@tongo.nl. Dan laten we u weten wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn een full-service vertaalbureau dat voor grote en kleine bedrijven, organisaties en particulieren elke vertaling aangaan. Wij onderscheiden ons door onze snelle service, heldere tarieven en gegarandeerde kwaliteit. Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden.