Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Medische vertaling

 

In de medische industrie is een perfecte medische vertaling van groot belang. Door alle terminologieën is het een complexe taak die met precisie uitgevoerd dient te worden. Om de beste medische vertaling te garanderen, werken wij met vertalers die over een medische achtergrond beschikken.

Hierdoor zijn ze in staat om voor elke doelgroep een foutloze en begrijpbare medische vertaling tot stand te brengen. Of het nu gaat om een verklaring van een arts, uitslagen of onderzoeken, u kunt er bij Vertaalbureau Tongo van op aan dat uw vertaling van uitstekende kwaliteit is.

Medische vertaling

Medische vertaling

Wij als medisch vertaalbureau hebben al vele medische teksten vertaald en zijn ons bewust van de complexheid ervan. Gelukkig zijn de vertalers van Tongo regelmatig in de medische branche werkzaam en zijn zij bekend met het vakjargon. Voor medische teksten geldt ook dat de doelgroep verschillend kan zijn. Is de tekst voor een patiënt, onderzoeker, arts of het management geschreven?

Vaak heeft een doelgroep zijn eigen terminologie en stijl. Onze vertalers nemen daarom nooit zomaar een tekst letterlijk over. Ze kijken goed naar de bron- en doeltaal en brengen de juiste nuances aan in de tekst zodat deze perfect vertaald wordt. Voorbeelden van medische vertalingen zijn: bijsluiters, medische rapporten, productomschrijvingen, wetenschappelijke artikelen en protocollen.

Offerte aanvragen

Medische vertalingen laten wij over aan echte professionals. Naast een medische vertaling kunt u bij Tongo ook terecht voor juridische, financiële, commerciële, literaire en website vertalingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij iedere vertaling aan. Tongo zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van taalbarrières.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of vraagt u zich af wat een medische vertaling kost? Vraag gerust een offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk met ons voorstel bij u terug. Voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 070 – 7531944 of mail ons.

Vertaling Nederlands Engels | Vertaling Nederlands Duits | Vertaling Nederlands Frans |