literair
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Literaire vertaling

Literaire vertaling

Er is niets persoonlijker dan het vertalen van uw verhaal naar een vreemde taal. U moet er dan op kunnen vertrouwen dat niets verloren gaat in uw literaire vertaling, zodat uw creatie verder leeft in die taal. Een groot inlevingsvermogen, subtiel taalgevoel en goede communicatie zijn hier de sleutelwoorden tot een geslaagde vertaling. Dit vereist een nauwe samenwerking tussen auteur, vertaler en uitgever, meestal over een langere periode. Vertaalbureau Tongo heeft al vele boeken, essays en andere literaire stukken met succes vertaald van en naar het Nederlands.

Waarom uw literaire vertaling aan ons overlaten?

Vertaalbureau Tongo beschikt over een groot netwerk vertalers met ieder een eigen specialisme. Hierdoor zijn wij in staat altijd de beste taalexpert aan uw literaire opdracht te koppelen. Daarnaast wordt u bij ons altijd zo snel mogelijk geholpen, wij snappen als geen ander dat wachten zeer vervelend is. Bij ons bent u verzekerd van een snelle en correcte vertaling, heldere tarieven en een 100% tevredenheidsgarantie.

Waarom uw literaire vertaling aan ons overlaten?

Wilt u meer weten over wat Vertaalbureau Tongo kan betekenen voor uw literaire vertaling? Bel ons dan gerust op 070-7531944 of mail ons.  Dan laten we u weten wat de mogelijkheden zijn.

Op de tarievenpagina kunt u alvast een indicatie van de kosten krijgen.