Literaire vertaling

Uw eigen verhaal laten vertalen naar een vreemde taal is heel persoonlijk. Er dient niets verloren te gaan in uw literaire vertaling. Het is de kunst om uw creatie verder te laten leven in de taal van uw keuze. Om dit te bereiken kunt u uw vertaling met een gerust hart overlaten aan de vertaalprofessionals van Vertaalbureau Tongo. Voor een perfecte vertaling is een subliem gevoel voor taal, groot inlevingsvermogen en goede communicatie nodig. Laten wij hier nou eens in uitblinken!

Vaak is bij dit soort vertalingen een nauwe samenwerking tussen auteur en vertaler vereist, voor ons is dit geen probleem. Tongo heeft al vele literaire stukken, essays en boeken vertaald in allerlei talen. Wij nemen u de zorg van uw literaire vertaling graag uit handen.

Waarom uw literaire vertaling aan Tongo overlaten?

Bij Vertaalbureau Tongo zijn we in staat altijd de beste taalexpert te koppelen aan uw literaire opdracht. Hoe? We beschikken over een groot netwerk vertalers, die allemaal een eigen vakgebied en specialisme hebben. Een snelle vertaling is soms van essentieel belang op zakelijk gebied. Tongo verzekert u van een snelle en correcte vertaling. Bij ons weet u tevens zeker dat u nooit te veel hoeft te betalen voor uw vertaling. Wij bieden zeer scherpe tarieven.

literaire vertaling

Bel of mail ons gerust

Heeft u een literair stuk dat u wilt laten vertalen? Zoek niet verder en klop aan bij Vertaalbureau Tongo. Dankzij onze ruime ervaring in de vertaalbranche zijn wij in staat elke vertaling succesvol bij onze klanten aan te leveren. U kunt uw vertaling aanleveren via de mail. Wij koppelen vervolgens de meest geschikte vertaler aan uw opdracht, namelijk degene die uw vaktaal spreekt.

Wij garanderen u de beste kwaliteit en topservice. Wilt u meer weten over wat Vertaalbureau Tongo kan betekenen voor uw literaire vertaling? Bel ons dan gerust op 070-7531944 of mail ons. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=