juridisch
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Juridische vertaling

Juridische vertaling

Een juridische vertaling vergt veel aandacht en precisie. Immers, kleine fouten kunnen grote gevolgen hebben voor uw bedrijf of bedrijfsvoering. Deze stukken laten wij dan ook uitsluitend vertalen door ervaren vertalers met juridische kennis. Wij vertalen regelmatig juridische stukken, zoals algemene voorwaarden, contracten en rechtbankdossiers. Onze juridische klantenkring bestaat uit o.a. advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen, rechtbanken, notarissen en ambassades.

Juridische vertaling tegen een scherp tarief

Kwaliteit staat bij Tongo voorop. Bij ons bent u verzekerd van een snelle vertaling, zonder dat er ingeleverd wordt op kwaliteit. daarnaast bieden we ook nog eens zeer scherpe tarieven. Wij sturen een groot netwerk aan en koppelen altijd de juiste vertaler aan uw juridische vertaling. Tongo zorgt ervoor dat elke vertaling woord voor woord op de juiste manier wordt overgebracht. Wij zetten graag nog een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Wij vertalen van en naar elke taal
  • Breed vakgebied
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en op tijd
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact

Vraag een offerte aan

Bij ons wordt een juridische vertaling alleen vertaald door de experts met een juridische achtergrond. Vertaalbureau Tongo kan elke vertaling aan en wij vertalen vrijwel van en naar elke gewenste taal. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Ziet u de taal waar u naar op zoek bent er niet tussen staan? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.