In Canberra wordt bezorgd met drones

In Canberra wordt bezorgd met drones

 

Het Google X Wing project is begonnen met het afleveren van producten door drones in een drietal buitenwijken van Canberra, de hoofdstad van Australië. Het bedrijf Alphabet, dat de drones heeft ontwikkeld, zegt dat het de afgelopen 18 maanden 3.000 keer de dienst heeft getest en zal beginnen met de implementatie voor “een beperkte reeks geschikte woningen”.

De service staat open voor de buitenwijken van Crace, Palmerston en Franklin. Klanten in nabijgelegen wijken worden “in de komende weken en maanden” toegevoegd. Leveringen zijn momenteel open voor een beperkt aantal objecten, waaronder voedsel (zoals burrito’s), koffie en andere kleine artikelen.

Alphabet werkt samen met verschillende belangrijke partners, waaronder Kickstart Expresso, Capital Chemist, Pure Gelato, Jasper + Myrtle, Bakers Delight, Guzman Y Gomez en Drummond Golf, en belooft de levering van artikelen ‘binnen een aantal minuten’.

Update

Het is alweer een tijdje geleden dat we voor het laatst hoorden van Project Wing, X’s Moonshot-drone-bezorgingsproject. Maar na enkele maanden heeft het team nu een update uitgebracht en het ziet ernaar uit dat het project behoorlijk wat vooruitgang heeft geboekt. De X-unit van Alphabet test nu de drones van de Project Wing in het zuidoosten van Australië, waar de drones rechtstreeks bij de woningen van de testers afleveren.

Het bedrijf lijkt op dit moment een zeer anti-Amazon benadering voor de leveringen te hebben, omdat ze op zoek zijn naar samenwerking met lokale bedrijven. Er is zelfs een mogelijkheid voor lokale verkopers om deel te nemen aan de eerste testen. Gezien de kleine omvang van het programma op dit moment, lijkt dit overigens meer een publiciteitsstunt voor kleine bedrijven dan iets anders.

Samenwerking

Wing zegt dat het ook communiceert met de lokale bevolking. Ze willen ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk gaat verlopen. “Wing gelooft sterk dat door samen te werken met lokale beleidsmakers, regelgevers en gemeenschappen, de toegang tot deze services kan worden verbeterd. Nieuwe economische kansen bieden zich aan als de buitenwijken van de steden beter kunnen worden verbonden,” schrijft het bedrijf. “We kijken er naar uit om deze dialoog met de Canberra-gemeenschap voort te zetten als we de Wing’s service uitbreiden.” Bron: Techncrunch

Technische vertaling

Vertaalbureau Tongo heeft als technisch vertaalbureau de juiste technische taalprofessionals in dienst. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten technische vertalingen. Vandaag de dag komen we technische vertalingen overal tegen. Op kantoor, in elke fabriek en ook gewoon thuis zien we ze dagelijks voorbijkomen.

Een technische vertaling verschilt aanzienlijk met ander vertaalwerk. Kennis van technische begrippen is noodzakelijk. Wilt u uw technische vertaalproject direct starten? Op onze medewerking kunt u rekenen.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat het vertalen van uw document of tekst bij Vertaalbureau Tongo kost? Dan kunt u hiernaast eenvoudig een offerte aanvragen, natuurlijk geheel vrijblijvend.

 Vul rechts uw naam, e-mailadres en omschrijving van het document in

 Selecteer het document, dat moet worden vertaald, op uw computer

 Kies de gewenste talencombinatie

 Klik het vakje “ja” aan als u een beëdigde vertaling (voor officiële instanties) nodig heeft.

✓ Vul, indien van toepassing, uw kortingscode in

 Klik daarna op verzenden en binnen 30 minuten ontvangt u een reactie van ons.

Heeft u specifieke vragen dan kunt u contact met ons opnemen via 070-7531944 of mail ons.  Welke manier u ook kiest, u ontvangt altijd een heldere offerte in uw mailbox.

 

 

Deel dit bericht via: