Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Huwelijksakte vertalen

huwelijksakte vertalen

Huwelijksakte vertalen? Neem contact op met vertaalbureau Tongo voor het vertalen  in diverse talen. Tongo heeft een unieke 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u altijd zeker bent van een juiste vertaling in de taal die u wenst. Dus heeft u een huwelijksakte die u wilt laten vertalen vanuit het Russisch, Pools, Roemeens, Engels, Duits, Frans of een van de vele andere talen op de wereld? Neem dan contact op met Vertaalbureau Tongo voor een snelle vertaling.

Huwelijksakte vertalen:

  1. De snelste service
  2. Een 100% juiste vertaling van uw huwelijksakte
  3. In de meeste gevallen geen extra kosten voor een spoedvertaling
  4. Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  5. Persoonlijk contact
  6. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Huwelijksakte vertalen in diverse talen? Neem direct contact met ons op.

Heeft u direct een spoedvertaling van uw huwelijksakte nodig? Neem contact op met vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen per e-mail kenbaar via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van de vertaling van uw huwelijksakte.

Spoedvertaling tegen normaal tarief

Bij Vertaalbureau Tongo zorgen wij altijd dat een vertaling zo snel mogelijk wordt opgeleverd zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij de meeste spoedvertalingen rekenen wij dan ook geen spoedtarief, waar andere vertaalbureaus dit wel zouden doen. Snel een vertaling opleveren is nu eenmaal onze kracht. Wilt u met spoed een huwelijksakte laten vertalen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een kopie van het document zodat we direct een offerte kunnen toesturen.

Huwelijksakte vertalen voor de documentprijs

Bij vertaalbureau Tongo hanteren wij een documentprijs voor het vertalen van een huwelijksakte. De documentprijs is lager dan de prijs per woord waardoor de prijs van uw vertaling lager uitvalt. Stuur ons een kopie van uw huwelijksakte voor een exacte berekening van de vertaalkosten.

Nederlands Engels | Nederlands Pools | Nederlands Oekraïens |