Huwelijksakte vertalen

Een huwelijksakte is het schriftelijke bewijs dat twee mensen met elkaar getrouwd zijn. Deze akte is opgesteld door de burgerlijke stand waar het huwelijk voltrokken is. Alle informatie over het huwelijk is in dit document vastgelegd. Gaat u naar het buitenland? Vertaalbureau Tongo kan uw huwelijksakte vertalen! Moet het vertaald worden naar het RussischPoolsRoemeensEngelsDuitsFrans? Of naar één van de vele andere talen op de wereld? Neem dan contact op met Vertaalbureau Tongo voor een snelle vertaling.

Waarom uw huwelijksakte laten vertalen door Tongo?

  • Snelle service
  • 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie
huwelijkesakte vertalen

Huwelijksakte vertalen

Vertaalbureau Tongo hanteert voor het vertalen van een huwelijksakte, net als voor alle andere documenten een woordprijs. Het aantal woorden in de akte is dus bepalend voor de prijs. Wilt u uw huwelijksakte laten vertalen door onze taalexperts? Aarzel niet en mail ons een scan van uw huwelijksakte. Aan de hand van het document stellen wij een offerte voor u op. Indien u akkoord geeft gaan we direct voor u aan de slag.

Diverse vakgebieden

Naast de vertaling van uw huwelijksakte bent u bij ons ook aan het juiste adres voor commerciëletechnischemedischefinanciële, boek- en website vertalingen. Elke vertaling is uniek en wij besteden dan ook evenveel aandacht aan iedere opdracht. Vertaalbureau Tongo laat elke taalbarrière verdwijnen. Heeft u een opdracht waarvan u de taal niet zo snel ziet staan op onze website?

Neem gerust contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u een andere vraag over een vertaling of wilt u meer weten over de werkwijze van ons vertaalbureau? Bel ons op 070-7531944 of mail ons gerust, we helpen u graag verder.

 

Nederlands Engels | Nederlands Pools | Nederlands Oekraïens | 

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=