Geld verdienen door op bed te liggen?

Geld verdienen door op bed te liggen?

 

Wilt u geld verdienen, maar niet uw bed uitkomen? NASA heeft dan mogelijk uw droombaan. U moet daarvoor wel Duits spreken, goed gezond zijn en tussen de 24 en 55 jaar oud zijn. Maar als u daaraan voldoet kunt u zich aanmelden bij de NASA om 60 dagen in bed te blijven en daarvoor bijna $ 19.000,00 te ontvangen. De NASA heeft 24 personen nodig.

Twee groepen

De 24 deelnemers worden in twee groepen verdeeld, maar ondergebracht in een enkele kamer. Elke persoon zal op een helling worden gestut met de voeten boven het hoofd, waardoor de bloedtoevoer naar de ledematen afneemt en de effecten van het in de ruimte zijn worden nagebootst. Dit kan echter leiden tot gevoelloosheid en spierverslechtering.

Deelnemers zullen ook gevraagd worden om een ​​aantal activiteiten liggend te doen, zoals eten, lezen, tv kijken of naar de wc gaan. De ene groep zal ronddraaien in een centrifuge, vergelijkbaar met een kunstmatige zwaartekrachtkamer, die het bloed terug in hun ledematen zal dwingen. De andere groep zal niet worden gecentrifugeerd.

De  wetenschappers willen de groepen vergelijken en hopen daarmee te leren of “kunstmatige zwaartekracht” nuttig kan zijn tijdens ruimtereizen op lange termijn.

Vertaling Nederlands Duits

Vertaalbureau Tongo verzorgt al jaren vertalingen van en naar het Duits. Tongo zorgt ervoor dat u altijd uw vertaalde boodschap snel geleverd krijgt. Vertalingen in diverse vakgebieden zijn onze specialiteit. Dus mocht u bij de NASA willen solliciteren en wel Duits spreken, maar het niet goed kunnen schrijven, dan helpen wij u graag.

De native speakers Duits die wij in dienst hebben weten precies hoe ze uw tekst goed moeten overbrengen. Zij kunnen zich dankzij hun achtergrond goed inleven in de Duitse taal en cultuur. En mocht u een ander document willen vertalen van het Nederlands naar het Duits of omgekeerd of bijvoorbeeld van het Engels naar het Duits of omgekeerd, dan bent u bij ons ook van harte welkom.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen of eerst nadere informatie hebben? Wij helpen u graag. Vul hiervoor het aanvraagformulier in of mail ons. Bellen kan natuurlijk ook naar 070-7531944.

Deel dit bericht via: