Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Franse vertaling

 

Een overzicht van pagina’s en berichten, die te maken hebben met een Franse vertaling of de Franse taal. Onder de link vindt u een korte inhoud van de pagina. Om de hele pagina te lezen, klikt u op de link.

franse vertaling

Pagina’s Franse vertaling

Vertaler Frans Nederlands
Zoekt u een vertaler Frans Nederlands die snel de juiste vertaling voor u kan verzorgen? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo.

Vertaler Nederlands Frans
Wij vertalen teksten van Frans naar Nederlands en uiteraard ook andersom. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner voor diverse ondernemers.

Vertaling Nederlands Frans
Het vertalen van een Nederlandse tekst naar het Frans vereist de nodige kennis van de Franse taal, cultuur, gebruiken en gewoontes.

Vertaling Frans Nederlands
Wij hebben voor al onze vertalingen van het Nederlands naar het Frans uiterst bekwame (beëdigde) vertalers. Zij weten hoeveel waarde de Fransen hechten aan een juiste vertaling.

Berichten

Marokkaanse gebruikers Facebook Frankrijk
Marokkaanse Facebook-gebruikers in Frankrijk gebruiken steeds vaker de Arabische taal in plaats van het Frans. Dat blijkt uit onderzoek van de Mohammed Bin Rashid School of Government. Zij blijven op die manier naar eigen zeggen dichterbij hun hart. Daardoor hoeven ze niet steeds een vertaling naar het Frans te maken.

Dag van de Franse taal
De eerste keer werd deze dag georganiseerd in 2013 en dit was zo’n groot succes. Inmiddels is het een jaarlijks terugkerend evenement geworden.

Fransen redden hun dakje
Franse woorden in de Nederlandse taal zijn vaak te herkennen aan hun leestekens, waaronder het ‘dakje’, of wel het accent circonflexe.

Minder met Frans
Nederlanders hebben steeds minder met Frans. De Franse taal gaat de laatste jaren in Nederland steeds meer verloren, iets dat veel gemiste economische kansen tot gevolg heeft in Frankrijk en Afrika. We hadden in Nederland jarenlang een voorsprong met drie moderne talen in het voortgezet onderwijs. Daar lijkt een einde aan te komen, omdat het Frans onder druk staat.