Foldervertaling

De tekst van uw folder dient in elke taal even krachtig en wervend over te komen. Daarnaast moeten eventuele productnamen ook kloppen. Vertaalbureau Tongo helpt u graag bij uw folder vertaling. Wij werken met vertalers wereldwijd. Een vertaling PoolsRoemeensFinsDuitsFransSpaans en vrijwel alle andere talen is geen enkel probleem voor ons. Bij Vertaalbureau Tongo hanteren wij een woordtarief in de brontaal. Zo kunt u zelf overzicht houden wat de kosten zijn. Wij garanderen u een snelle vertaling en dankzij onze 100% tevredenheidsgarantie weet u zeker dat u een vertaling ontvangt die 100% juist is.

Foldervertaling met spoed

Zit u met een strakke deadline en heeft u met spoed een folder vertaling nodig? Geen probleem. Snel een vertaling opleveren is de kracht van Vertaalbureau Tongo. Elke vertaling sturen we zo snel mogelijk weer terug naar de klant, zonder hierbij concessies te doen aan de kwaliteit. We rekenen daarom in de meeste gevallen ook geen spoedtarief bij een spoedvertaling. Zodra we uw folder binnenkrijgen, selecteren we de beste vertaler voor uw opdracht. Een spoedvertaling van uw folder is bij Vertaalbureau Tongo in goede handen.

folder-vertaling

Wij vertalen naar vrijwel elke taal

Uw folder kunnen we naar vrijwel elke taal vertalen. Uw doelgroep in het buitenland zal een uitstekend vertaalde folder te lezen krijgen, zonder door te hebben dat het om een vertaling gaat! De vertalers van Tongo kijken namelijk niet alleen naar de bron- en doeltaal, maar ook naar de context ervan en op welke manier de tekst het best kan worden overgebracht.

Wilt u uw folder vertaling aan ons uitbesteden? Neem contact met ons op via 070-7531944 of maak uw wensen per e-mail of via het contactformulier kenbaar. Het is onze missie om in elk vakgebied de taalbarrière te laten verdwijnen. De vertalingen die wij ontvangen laten we altijd zo veel mogelijk uitvoeren door onze native speakers, zij weten precies de juiste nuances in een tekst aan te brengen.

Naast een folder vertaling bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de vertaling van een financieelmedischtechnisch of juridisch document. Bekijk onze vakgebieden direct online en zie wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Heeft u een andere vraag over de werkwijze van Tongo? Mail ons gerust.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=