Financiële vertaling

Bij een financiële vertaling komt meer kijken dan alleen een uitstekende talenkennis. Een vertaler dient bekend te zijn met de juiste terminologieën en vakinhoudelijke aspecten. Een financieel document vertalen is specialistenwerk. De context dient behouden te worden en fouten zijn ontoelaatbaar. Onze vertalers zijn hier steengoed in en garanderen een foutloze vertaling. Voor opdrachtgevers uit de internationale zakenwereld, zoals accountants en verzekeraars, verzorgen wij regelmatig financiële vertalingen.

Financieel vertalen bij Tongo

  • Snelle service
  • 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie
financiele vertaling
financiele vertaling
financiele vertaling

Financieel Vertaalbureau Tongo

De vertaling van analyses, jaarverslagen, polisvoorwaarden, contracten, bedrijfsadviezen, pensioenregelingen kunt u met een gerust hart aan de financiële taalexperts van Tongo overlaten. Het vertaalteam bestaat uit hoogopgeleide professionals met jarenlange ervaring in de financiële sector. Onze vertalers zijn altijd op de hoogte van ontwikkelingen in het financiële jargon. Een financiële vertaling dient perfect te zijn en daar kunt u bij Tongo op rekenen: perfectie. Bij ons zijn dus al uw vertalingen in zeer goede handen. Tongo zorgt voor het beste eindresultaat, daarom bent u bij ons verzekerd van een 100% tevredenheidsgarantie.

Meer weten over onze financiële taalexperts?

De vertalers van Vertaalbureau Tongo gaan altijd zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw financiële vertaling. Zij bewaken de kwaliteit en denken altijd met u mee indien er vragen over de vertaling zijn. De afgelopen jaren heeft Tongo zich bewezen als betrouwbaar financieel vertaalbureau. Bij ons kunt u terecht voor al uw financiële en juridische vertalingen.

Wilt u meer weten over onze taalexperts op financieel gebied of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op. Bel 070-7531944 of mail ons. We laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn. Wilt u alvast een indicatie van de kosten? Bekijk dan onze tarieven. Uiteraard kunt u er volledig van op aan, dat alle documenten, die bij ons binnenkomen, altijd volstrekt vertrouwelijk worden behandeld.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=