Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Engelse vertaling

 

Onderstaand vindt u een overzicht van links naar pagina’s en berichten, die te maken hebben met een Engelse vertaling of de Engelse taal. Onder de link vindt u een korte inhoud van de pagina. Om de hele pagina te lezen, klikt u op de link.

engelse vertaling

Pagina’s Engelse vertaling

Vertalen Nederlands Engels
Vertaalbureau Tongo helpt u graag om snel en efficiënt taalbarrières te doorbreken. Ons doel is dat u snel de juiste vertaling Nederlands Engels geleverd krijgt.

Vertalen Engels Nederlands
Vertaalbureau Tongo werkt uitsluitend met ervaren (beëdigde) vertalers, die Engels als moedertaal hebben, zodat ze de juiste nuances kunnen aanbrengen in uw vertaling.

Vertalingen Nederlands Engels
Wilt u uw sollicitatiebrief in perfect Engels laten vertalen? Of gaat u met uw bedrijf de buitenlandse markt betreden en wilt u uw website laten vertalen?

Vertalingen Engels Nederlands
Bij Vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres voor een vertaling Engels Nederlands. Wij zijn een full-service vertaalbureau met een netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers.

Berichten

Meisje uit Groot-Brittannië verzint eigen taal
De 18-jarige Britse Melissa May is op een wel heel bijzondere manier aan de slag gegaan met taal.

Wetenschap niet volledig in Engels
Engels is de taal van de wetenschap, maar er is nog altijd sprake van veel onderzoek in andere talen. Dat vraagt bijvoorbeeld om een vertaling van het Nederlands naar Engels als het gaat om lokale resultaten.

Nederlanders spreken het beste Engels
Uit onderzoek blijkt dat we in Nederland het best zijn in Engels. We spreken als niet-Engelstalig land het beste Engels van alle landen ter wereld.

Engelse taal verandert
De Engelse taal wordt wereldwijd door miljarden mensen gesproken. Dat heeft ertoe geleid dat het een van de belangrijkste wereldtalen is geworden.

Gevolgen Brexit voor Engelse taal
De Brexit, ofwel de exit van Groot-Brittannië uit de Europese Unie, kan grootschalige gevolgen hebben op allerlei vlakken.