Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Duitse vertaling

 

Onderstaand vindt u een overzicht van links naar pagina’s en berichten, die te maken hebben met een Duitse vertaling of Duits vertalen. Onder de link vindt u een korte inhoud van de pagina. Om de hele pagina te lezen, klikt u op de link.

duitse vertaling

Pagina’s Duitse vertaling:

Vertaler Nederlands Duits
Bent u op zoek naar een gespecialiseerd vertaler Duits Nederlands? Maak kennis met Vertaalbureau Tongo.

Vertaler Duits Nederlands
Al jaren verzorgen wij vertalingen van en naar het Duits voor vele vaste klanten in binnen- en buitenland. Onze native speakers Duits weten hoe zij uw tekst het beste kunnen vertalen.

Vertaling Nederlands Duits
Ons doel is dat uw klant of tegenpartij snel de juiste vertaalde boodschap geleverd krijgt. Voor een vertaling Nederlands Duits bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres!

Vertaling Duits Nederlands
Voor al uw snelle vertalingen uit het Nederlands naar het Duits of omgekeerd kunt u uitstekend bij Vertaalbureau Tongo terecht.

Daarnaast kunnen wij uiteraard ook vertalingen vanuit en naar het Duits naar of vanuit diverse andere talen voor u verzorgen. U kunt uw aanvraag indien via de aanvraagmodule.

Berichten:

Wetenschappelijke vertaling Mein Kampf doet stof opwaaien
De Nederlandse uitgave van de wetenschappelijke vertaling van Mein Kampf zit eraan te komen. Een boek dat traditioneel veel stof doet opwaaien.

Naamvallen verdwijnen uit Duitse taal
“Naamvallen verdwijnen uit Duitse taal”. Op Nederlandse middelbare scholen is Duits meestal een vast- of keuzevak.

Germaanse talen
Het Engels, Duits en Nederlands, alsmede het Deens en Zweeds behoren tot de Germaanse talen.