Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Diplomavertaling in vrijwel alle talen

Diplomavertaling

Heeft u een diploma vertaling nodig? Of wilt u een officiële documenten laten vertalen en heeft u daarvoor een strakke deadline, die gehaald moet worden? Vertaalbureau Tongo regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In de meeste gevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten.

Waarom een diploma vertaling door Tongo?

  1. Het snelste online vertaalbureau
  2. Een 100% juiste vertaling van uw diploma
  3. Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  4. Persoonlijk contact
  5. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Neem direct contact met ons op voor een diploma vertaling

Heeft u direct een spoedvertaling van uw diploma nodig? Neem dan direct contact op met Vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Diploma vertaling in diverse talen

Diploma vertaling vanuit het Duits, Engels, Russisch, Spaans of Portugees? Bij Vertaalbureau Tongo is het vertalen van een diploma in alle gangbare vreemde talen mogelijk. Staat de taal waar u een diplomavertaling voor zoekt er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op.

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

 

Nederlands Grieks | Nederlands Pools | Nederlands Zweeds |

 

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.