Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Diplomavertaling in vrijwel alle talen

Diplomavertaling

Heeft u een diploma vertaling nodig? Of wilt u een officiële documenten laten vertalen en heeft u daarvoor een strakke deadline, die gehaald moet worden? Vertaalbureau Tongo regelt voor u met spoed de juiste vertaling. Dankzij ons grote netwerk vertalers met ieder een eigen vakgebied, zijn wij altijd in staat de juiste vertaler aan uw opdracht te koppelen.

Diploma vertalingen van en naar vrijwel elke taal

Vertaalbureau Tongo is in staat uw diploma vertaling van en naar vrijwel elke taal te vertalen. Van het Engels naar het Spaans, Nederlands naar Pools of Roemeens naar Chinees, wij kunnen elke vertaling aan. U bent verzekerd van een snelle en juiste vertaling tegen een scherp tarief. Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt. Staat de taal waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem direct contact met ons op voor een diploma vertaling

Heeft u direct een spoedvertaling van uw diploma nodig? Neem dan direct contact op met Vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.