Diplomavertaling in vrijwel alle talen

Bent u van plan in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren en heeft u een diplomavertaling nodig? Bij Vertaalbureau Tongo is dat gelukkig snel geregeld. Wij verzorgen een diplomavertaling in vrijwel alle talen. Het is van groot belang dat deze vertaling foutloos wordt uitgevoerd, het gaat immers om uw carrière. Onze vertalers zorgen dat elk vak en elke afkorting door de lezer wordt begrepen. Of het nu gaat om diploma’s van de middelbare school, mbo, hbo of wo, onze beëdigde native speakers vertalen het graag voor u.

Diplomavertalingen in vrijwel alle talen

PoolsFrans, ItaliaansSpaansChineesRoemeensDeens of Turks, uw diploma vertaling is bij ons in goede handen. Vertaalbureau Tongo garandeert een snelle vertaling tegen een aantrekkelijke prijs. Doordat wij vertalingen zoveel mogelijk laten uitvoeren door onze native speakers weet u zeker dat uw vertaling goed wordt uitgevoerd. Daarnaast bieden wij ook een tevredenheidsgarantie. Wilt u uw diploma laten vertalen naar een taal die u niet op onze website ziet staan? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem direct contact met ons op voor een diplomavertaling

Een diploma moet vrijwel altijd beëdigd worden vertaald. Naast een diplomavertaling kunt u ook bij ons terecht voor allerlei andere beëdigde vertalingen. Deze vertalingen worden verzorgd, door een vertaler, die in een bepaalde talencombinatie is beëdigd door de rechtbank. Een beëdigde vertaling komt vaak voor bij juridische documenten. Heeft u met spoed een diplomavertaling nodig? Neem direct contact met ons op en wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken via 070-7531944 of een mail sturen. Vooraf berekenen we geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling. In de meeste gevallen hanteren we geen spoedtarhttps://www.vertaalbureau-tongo.nl/diplomavertaling-in-vrijwel-alle-talen/info@tongo.nlief! Ook voor commerciële, financiële, literaire en website vertalingen bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Laat het ons weten.

diplomavertaling

Diplomavertaling in vrijwel alle talen

Bent u van plan in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren en heeft u een diplomavertaling nodig? Bij Vertaalbureau Tongo is dat gelukkig snel geregeld. Wij verzorgen een diplomavertaling in vrijwel alle talen. Het is van groot belang dat deze vertaling foutloos wordt uitgevoerd, het gaat immers om uw carrière.

Onze vertalers zorgen dat elk vak en iedere afkorting door de lezer wordt begrepen. Of het nu gaat om diploma’s van de middelbare school, mbo, hbo of wo, onze beëdigde native speakers vertalen het graag voor u.

Diplomavertalingen in vrijwel alle talen

PoolsFrans, Italiaans, SpaansChineesRoemeensDeens of Turks, uw diploma vertaling is bij ons in goede handen. Vertaalbureau Tongo garandeert een snelle vertaling tegen een aantrekkelijke prijs. Doordat wij vertalingen zoveel mogelijk laten uitvoeren door onze native speakers weet u zeker dat uw vertaling goed wordt uitgevoerd.

Daarnaast bieden wij ook een tevredenheidsgarantie. Wilt u uw diploma laten vertalen naar een taal die u niet op onze website ziet staan? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem direct contact met ons op voor een diplomavertaling

Naast een diploma kunt u ook bij ons terecht voor beëdigde vertalingen. Deze zijn rechtsgeldig gemaakt. Een beëdigde vertaling komt vaak voor bij juridische documenten. Heeft u met spoed een diploma vertaling nodig? Neem direct contact met ons op en wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag.

U kunt ons bereiken via 070-7531944 of mail ons. Vooraf berekenen we geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling. In de meeste gevallen hanteren we geen spoedtarief! Ook voor commerciële, financiële, literaire en website vertalingen bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Laat het ons weten.

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=