commercieel
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Commerciële vertaling

 

U wilt uw producten of diensten promoten in het buitenland? Laat uw commerciële vertaling met een gerust hart over aan de vertaalexperts van Vertaalbureau Tongo. Wij zorgen ervoor dat de lezer niet doorheeft dat het om een vertaling gaat. De lezer raakt op een natuurlijke wijze overtuigd van uw product of dienst.

Onder commerciële vertalingen vallen brochures, flyers en tariefkaarten. We vertalen met regelmaat ook websites voor klanten die de internationale markt willen gaan betreden. Dit is voor ondernemers vaak hét visitekaartje van het bedrijf.

Dankzij een vertaling van Tongo kunt u optimaal communiceren met uw doelgroep. Wij kunnen een vertaling in vrijwel elk vakgebied en elke taal aan.
commerciële vertaling

Waarom een commerciële vertaling aan Tongo overlaten?

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Iedere vertaling die we ontvangen wordt gekoppeld aan een vertaler die ervaring en affiniteit heeft met het betreffende vakgebied. Medische bijsluiters, technische handleidingen of jaarverslagen, u kunt het aan Tongo overlaten.

Onze vertalers zorgen voor een correcte vertaling zodat de doelgroep zich aangesproken voelt. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de context en culturele aspecten van een tekst.

Scherpe tarieven

We laten u graag kennis maken met ons scherpe tarief voor een commerciële vertaling. Tongo is namelijk van mening dat een goede vertaling helemaal niet duur hoeft te zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u een overzichtelijke prijsberekening.

Gemiddeld liggen onze prijzen maar liefst 15% lager dan de standaardprijs bij andere vertaalbureaus, dus wij garanderen u altijd een scherpe prijs. U kunt ook zelf de prijs berekenen door het aantal woorden van uw opdracht te vermenigvuldigen met de woordprijs. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen over onze diensten of zoekt u een vertaling naar een taal die u niet kunt vinden op onze website? Neem gerust contact met ons op!