commercieel
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Commerciële vertaling

Commercieel

Bij een commerciële vertaling kunt u denken aan bijvoorbeeld vertalingen van brochures, flyers en tariefkaarten. Maar we vertalen ook regelmatig diverse nationale en internationale websites. Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken en is het daarnaast voor vele ondernemers hét visitekaartje van het bedrijf. Daarom hechten wij bij Tongo veel waarde aan een juiste vertaling en kennis van uw vakgebied, waardoor u in staat bent optimaal te communiceren met uw doelgroep.

Ook voor een commerciële vertaling naar Tongo!

Wilt u meer weten over wat Vertaalbureau Tongo kan betekenen voor uw commerciële vertaling? Bel ons dan gerust op 070-7531944 of mail naar info@tongo.nl. Dan laten we u weten wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u alvast een indicatie van de kosten? Kijk dan op ons heldere tarievenoverzicht.

De voordelen van vertalen bij Vertaalbureau Tongo: 

Over Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is het full-service vertaalbureau gespecialiseerd in vertalingen voor zowel grote als kleine bedrijven, instellingen en particulieren. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Tongo maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in alle gangbare talen mogelijk zijn.