commercieel
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Commerciële vertaling

Commercieel

Bij een commerciële vertaling kunt u denken aan bijvoorbeeld vertalingen van brochures, flyers en tariefkaarten. Maar we vertalen ook regelmatig diverse nationale en internationale websites. Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken en is het daarnaast voor vele ondernemers hét visitekaartje van het bedrijf. Daarom hechten wij bij Tongo veel waarde aan een juiste vertaling en kennis van uw vakgebied, waardoor u in staat bent optimaal te communiceren met uw doelgroep.

Waarom een commerciële vertaling aan Tongo overlaten?

Elke opdracht die wij binnen krijgen koppelen we aan een taalprofessional die affiniteit heeft met het betreffende vakgebied. Medische documenten, technische bijsluiters of jaarverslagen, u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Onze tarieven

Bent u benieuwd naar ons tarief voor een commerciële vertaling? Vraag een offerte aan en u ontvangt een heldere en overzichtelijke prijsberekening. Wij zijn van mening dat een goede vertaling niet onnodig duur hoeft te zijn. Wist u dat onze prijzen maar liefst 15% lager liggen dan de standaardprijzen die worden gerekend voor een vertaling? Bij Tongo bent u altijd verzekerd van een scherpe prijs. U kunt zelf kijken wat een vertaling kost door het aantal woorden van uw opdracht te vermenigvuldigen met de woordprijs. Heeft u vragen over onze diensten of zoekt u een vertaling naar een taal die u niet kunt vinden op onze website? Neem gerust contact met ons op!