Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Beëdigd

beëdigd

Ook voor het beëdigd vertalen van uw documenten hebben wij heldere tarieven. Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die voor de betreffende talencombinatie is beëdigd door de rechtbank. De kosten voor een beëdigde vertaling liggen hoger dan voor een normale vertaling. Voor de meeste standaard (juridische) documenten (bijvoorbeeld een paspoort, geboortebewijs, diploma, rijbewijs of trouwakte) werken wij met documentprijzen. De documentprijs zorgt ervoor dat u voordeliger een vertaalopdracht kunt laten uitvoeren dan indien deze per woord zou worden berekend. Voor de exacte berekening vragen wij u om een kopie van het document naar ons te mailen, zodat wij de juiste prijs kunnen vaststellen. Let op: stuur nooit het origineel op per post!

Uitgebreide documenten beëdigd

Heeft u een uitgebreid (juridisch) document (bijvoorbeeld rechtbankdossiers, contracten, overeenkomsten of algemene voorwaarden) dat vertaald moet worden? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. Indien u een geheimhoudingsverklaring wenst is dat geen enkel probleem. Hoewel wij standaard een geheimhoudingsplicht hanteren, kunt u altijd uw eigen versie sturen indien dit gewenst is.

Als u vragen heeft over onze tarieven of het berekenen van de prijs van uw beëdigde vertaling, neem dan gerust contact met ons op via 070-7531944 of per e-mail info@tongo.nl. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Altijd de juiste vertaler voor uw vertaalwerk

Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Spaans | Nederlands Portugees Nederlands Italiaans |