Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Beëdigd

beëdigd

Bij Vertaalbureau Tongo bieden we ook voor het beëdigd vertalen van uw documenten heldere tarieven. Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die voor de betreffende talencombinatie is beëdigd door de rechtbank. De kosten voor een beëdigde vertaling liggen hoger dan een normale vertaling. Wij werken met documentprijzen voor de meeste standaard (juridische) documenten. De documentprijs zorgt ervoor dat u voordeliger een vertaalopdracht kunt laten uitvoeren. Voor de exacte berekening vragen wij u om een kopie van het document naar ons te sturen, zodat wij de juiste prijs kunnen vaststellen. Let op: stuur nooit het origineel op per post!

Uitgebreide documenten beëdigd

Heeft u een uitgebreid (juridisch) document (bijvoorbeeld rechtbankdossiers, contracten, overeenkomsten of algemene voorwaarden) dat vertaald moet worden? Vertaalbureau Tongo stuurt u graag geheel vrijblijvend een offerte. Wij hanteren altijd een geheimhoudingsplicht. Ook indien u een eigen versie hiervan wenst te sturen is dit geen enkel probleem. Elke opdracht laten we zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. Dankzij onze tevredenheidsgarantie weet u zeker dat u een 100% juiste vertaling ontvangt.

Een vertaler voor elke opdracht

Of u nu op zoek bent naar een beëdigd vertaler om uw officiële documenten te laten vertaler of een taalexpert die uw sollicitatiebrief kan vertalen, u vindt het bij Vertaalbureau Tongo. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers koppelen we altijd de juiste vertaler aan uw opdracht. Heeft u vragen over onze tarieven of het berekenen van de prijs van uw beëdigde vertaling? Neem dan gerust contact met ons op via 070-7531944 of per e-mail .

Nederlands Spaans | Nederlands Portugees Nederlands Italiaans |