Apple is van plan te stoppen met iTunes

Apple is van plan te stoppen met iTunes

Apple is van plan te stoppen met iTunes, bijna twee decennia na de lancering van de applicatie. Volgens Bloomberg is het bedrijf van plan om het product op het WWDC-evenement van volgende week te beëindigen. Het WWDC-evenement is de wereldwijde conferentie voor ontwikkelaars, die Apple jaarlijks houdt in Californië. Het stoppen met iTunes had allang moeten gebeuren. Het gerucht gaat al jaren dat Apple met het product zou stoppen, omdat het weinig voordelen biedt voor klanten, die al de overstap gemaakt hebben naar een van de standalone apps van Apple voor films, muziek of podcasts. Volgens het Bloomberg-rapport kunnen gebruikers verwachten, dat de muziek-app veel van de audiofuncties van iTunes overneemt.

De overstap naar iTunes, op dit moment, is grotendeels een symbolische. Zelfs de fervente fans van het Apple-ecosysteem kunnen iTunes niet meer rechtvaardigen, nu er al jaren betere apps bestaan. In feite werd al het moeilijk om iTunes te verdedigen, toen externe partijen, zoals Spotify, bezitters van Apple-apparaten in staat stelden om hun telefoons en tablets te synchroniseren zonder iTunes te gebruiken.

Evolutie

Toch zullen sommigen zeker gefrustreerd raken door de beëindiging. De wijzigingen volgen echter een natuurlijke evolutionaire boog: telefoons waarvoor geen computers nodig zijn, tablets die de noodzaak van een laptop verminderen en horloges, die niet afhankelijk zijn van telefoons.

Simpel gezegd, dit zou geen verrassing moeten zijn voor iemand die met de tijd meegaat. We weten ook nog niet helemaal zeker wanneer de service eindigt, maar vermoedelijk biedt het gebruikers weken of maanden om hun bestanden op orde te krijgen, voordat de stekker eruit gaat. Rapporten suggereren ook dat andere apps, waaronder de lang verwaarloosde Mail-app, op WWDC kritisch zullen worden beoordeeld. (Bron: TheNextWeb)

Technische vertaling

Vertaalbureau Tongo heeft als technisch vertaalbureau de juiste technische taalprofessionals in dienst. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten technische vertalingen. Wilt u uw technische vertaalproject direct starten? Neem contact met ons op.Vandaag de dag komen we technische vertalingen overal tegen. Op kantoor, in elke fabriek en ook gewoon thuis zien we ze dagelijks voorbijkomen. Een technische vertaling verschilt aanzienlijk met ander vertaalwerk. Kennis van technische begrippen is noodzakelijk.

Vele talen

Of u nu een technische vertaling in het EngelsSpaansFransChineesRussischGrieks of Pools nodig heeft, Vertaalbureau Tongo regelt het voor u. Onze vertalers zijn bekend met het vakjargon en kijken naar het grotere geheel om zo een perfecte vertaling te leveren.

Naast een technische vertaling bent u bij ons ook aan het juiste adres voor commerciële, juridische, medische en literaire vertalingen. Met onze snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven onderscheiden wij ons van andere vertaalbureaus. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Deel dit bericht via: