Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Aktevertaling

aktevertaling

Heeft u een aktevertaling nodig voor een scherpe prijs? Vertaalbureau Tongo regelt voor u met spoed de juiste vertaling. In de meeste gevallen berekenen we daarvoor zelfs geen extra kosten. Uw aktevertaling is mogelijk vanuit of naar alle gangbare talen. Ook voor een beëdigde vertaling van uw documenten bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres.

Aktevertaling door Tongo?

  1. Tongo is het snelste online vertaalbureau
  2. U bent zeker van een 100% juiste vertaling van uw akte
  3. Tongo heeft de scherpste tarieven voor iedere vertaling
  4. Persoonlijk contact
  5. Onze unieke tevredenheidsgarantie

Neem direct contact met ons op voor een aktevertaling

Heeft u een spoedvertaling van uw akte nodig? Neem dan direct contact op met vertaalbureau Tongo via 070-7531944 of maak uw wensen kenbaar per e-mail of via het contactformulier. Graag berekenen wij geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling. Als u daarmee akkoord gaat, kunnen wij uw vertaling snel leveren.

Een aktevertaling in alle gangbare talen

Voor een aktevertaling in alle gangbare talen kunt u bij Vertaalbureau Tongo terecht. Wij garanderen een 100% juiste vertaling en zorgen dat uw vertaling snel klaar is zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. Vertaalbureau Tongo laat voor u een vertaling zoveel mogelijk uitvoeren door een native speaker. U kunt er met onze tevredenheidsgarantie vanuit gaan dat u altijd een 100% juiste vertaling krijgt.

Nederlands Engels | Nederlands Duits | Nederlands Frans |

 

Uiteraard kunnen we uw documenten ook in vrijwel alle andere talencombinaties voor u vertalen.