Aktevertaling in vele talencombinaties

Snel een correcte en betaalbare aktevertaling nodig? Maak kennis met de taalprofessionals van Vertaalbureau Tongo. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers met een juridische achtergrond zijn wij in staat elke opdracht perfect uit te voeren. Hoe selecteren we de beste vertaler voor uw opdracht?

Dat gaat als volgt. Allereerst kijken we naar de gewenste taal van de vertaling. Hierna kijken we naar het vakgebied. Onze vertalers hebben ieder een eigen specialisme, denk aan juridische, technische, literaire en medische vertalingen. Op deze manier selecteren we de taalexpert die uw opdracht het beste kan uitvoeren.

 

Waarom uw aktevertaling aan Tongo overlaten?

Een aktevertaling is een nauwkeurig werkje. Een vertaler dient over veel kennis te beschikken en bekend te zijn met het vakjargon. Bij Tongo bent u altijd verzekerd van een vertaling van topkwaliteit, maar er zijn nog een aantal redenen om uw vertaling aan ons over te laten:

  • Tongo is het snelste online vertaalbureau
  • U bent zeker van een 100% juiste vertaling van uw akte
  • Tongo heeft de scherpste tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Het is onze kracht om elke vertaling zo snel mogelijk te verzorgen. Voor de meeste spoedvertalingen hoeft u dan ook geen spoedtarief te betalen.

Neem direct contact met ons op voor uw aktevertaling

Vertaalbureau Tongo is uw betrouwbare partner in taal, elke taal! Van het Chinees tot FransArabisch tot EngelsFins tot Noors, wij verzorgen elke vertaling voor u. Ook ons vakgebied is zeer uitgebreid, naast een aktevertaling kunt u ook bij ons terecht voor websitevertalingenmedische vertalingencommerciële vertalingen en literaire vertalingen. Uiteraard kunnen we uw documenten in vrijwel alle talencombinaties voor u vertalen.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Een vertaling gaat dan ook pas de deur uit bij 100% tevredenheid. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Benieuwd naar onze tarieven voor een aktevertaling? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voorbeelden van talencombinaties:

Nederlands Engels | Nederlands Duits | Nederlands Spaans |

Aanvraagformulier vrijblijvende offerte

bijv. Nederlands-Engels, Nederlands-Duits
Click or drag a file to this area to upload.
=