21% van de Amerikanen heeft geen spaargeld

21% van de Amerikanen heeft geen spaargeld

 

Uit een onderzoek in de Verenigde Staten blijkt, dat zo’n 21% van de Amerikanen geen cent te makken heeft. Ze hebben geen geld op een spaarrekening of op een andere manier achter de hand. Ze komen daardoor in grote problemen als ze plotseling voor onverwachte uitgaven komen te staan. Van degenen, die wel sparen is dat bij de meerderheid minder dan 10% van het inkomen.

In de afgelopen decennia zijn de spaargelden van huishoudens in de Verenigde Staten fors gedaald. Volgens de gegevens het Bureau of Labor Statistics bespaarden de Amerikanen 7,6% van het beschikbare inkomen in december. Vóór de jaren tachtig lag dit percentage meestal in de dubbele cijfers.

Ongelijkheid

Toenemende ongelijkheid is een mogelijke reden dat de persoonlijke spaartegoeden historisch laag zijn vergeleken met andere landen, zei Brian Rose, senior econoom bij UBS Wealth Management. “Onder huishoudens met een laag inkomen, leven ze meestal van salaris naar salaris en hebben ze zelfs moeite om dat te doen,” zei hij. “Dus, ze hebben geen enkele speelruimte in hun financiën.”

Terwijl huishoudens in de afgelopen jaren steeds meer zijn voorbereid op onverwachte uitgaven, zeggen vier van de tien Amerikanen dat ze problemen zouden hebben om een ​​uitgave van $ 400 te dekken, zoals een autoreparatie of het repareren van een defect apparaat.

Dat betekent niet dat Amerikanen niet proberen om hun bestedingspatroon aan te passen. “Het bewijs dat we zien is dat huishoudens vaak sparen en dat vervolgens uitgeven,” zei hij. “Dus als een vijfde van de Amerikanen zegt dat ze geen spaargeld hebben, betekent dit dat ze niet voor de langere  termijn sparen.”

Leningen

Dat kan gedeeltelijk zijn omdat 13% van de Amerikanen volgens de enquête moeite heeft om leningen af ​​te lossen, waarbij de hoge schuld als een reden wordt genoemd. Van autoleningen tot collegegeld, Amerikanen hebben er steeds meer moeite mee gehad om terugbetalingen te doen van de $ 4 triljoen aan consumptieve schulden van het land.

In de komende tijd zou een gebrek aan spaargelden ernstiger kunnen worden voor Amerikanen. Economen verwachten over het algemeen dat de groei de komende twee jaar zal vertragen, terwijl sommigen zelfs verwachten dat de Verenigde Staten rond 2020 in een recessie terecht zullen komen.

“Het is duidelijk dat niet iedereen heeft geprofiteerd van de economische vooruitgang,” zei Ryan Sweet, een econoom bij Moody’s Analytics. “Ook blijkt dat we niet klaar zijn voor de volgende recessie.”

Financieel Vertaalbureau Tongo

Een financiële vertaling dient perfect te zijn en daar kunt u bij Vertaalbureau Tongo op rekenen. Bij ons zijn dus al uw vertalingen in zeer goede handen. Vertaalbureau Tongo zorgt voor het beste eindresultaat, daarom bent u bij ons verzekerd van een 100% tevredenheidsgarantie.

De vertaling van analyses, polisvoorwaarden, contracten, bedrijfsadviezen, jaarverslagen, pensioenregelingen, enzovoorts kunt u met een gerust hart aan de financiële taalexperts van Vertaalbureau Tongo overlaten. Ons vertaalteam bestaat uit hoogopgeleide professionals met jarenlange ervaring in de financiële sector. Onze vertalers zijn altijd op de hoogte van ontwikkelingen in het financiële jargon.

Deel dit bericht via: