Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Online vertaler

 

Wij snappen als geen ander dat u een tekst zo snel mogelijk perfect vertaald wenst te hebben. Maak kennis met Vertaalbureau Tongo. Wij zorgen ervoor dat u een aansprekende vertaling terugkrijgt. Medische, juridische, financiële, literaire of website vertalingen, wij verzorgen het graag voor u.

Elke gekwalificeerde vertaler heeft bij ons een eigen specialisme. Zo kunnen wij altijd de meest geschikte taalexpert aan uw vertaling koppelen. Bij Vertaalbureau Tongo mag u vertaling van de hoogst haalbare kwaliteit verwachten.

online vertaler

 Waarom een online vertaler van Tongo?

  • Wij leveren de snelste online vertaalservice
  • U bent zeker van een 100% juiste vertaling
  • In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor spoedvertalingen
  • Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Unieke tevredenheidsgarantie

De scherpe tarieven van Tongo

Bij Tongo vinden we dat u nooit te veel hoeft te betalen voor een goede vertaling. Een goede vertaling is niet duur. Bij ons bent u verzekerd van scherpe tarieven én een goede service. De prijzen van Tongo liggen gemiddeld 15% lager dan de prijs die standaard bij de meeste vertaalbureaus wordt gerekend.

Online vertaler voor al uw teksten

Goede vertalingen verbinden mensen. Er kan zo een bijdrage worden geleverd aan vooruitgang. Elke online vertaler van Tongo besteedt oprecht aandacht aan een vertaling zodat deze zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Bent u nog op zoek naar een online vertaler die voor u uw trouwakte, diploma, advertentie, boek, contract of bijsluiter kan vertaler?

Zoek dan niet verder en neem contact op met Vertaalbureau Tongo. U kunt er uiteraard ook voor kiezen een kopie van de gewenste vertaling op te sturen per mail. Heeft u vragen over een taal of onze werkwijze? Bel of mail ons gerust.

U kunt ook een aanvraag indienen via de module aan de rechterzijde van elke pagina. De bestanden, die u toevoegt, worden verzonden via een beveiligde verbinding.