Tongo-fotoslider
070 - 753 19 44 info@tongo.nl

Online vertaalbureau

 

Vertaalbureau Tongo is hét online vertaalbureau waar u naar op zoek bent. Om wat voor vertaling het ook gaat, bij ons zit u goed. De taalprofessionals die bij Tongo werkzaam zijn beschikken ieder over een eigen specialisme. Hierdoor kunnen we altijd een geschikte vertaler aan uw opdracht koppelen.

U kunt van ons de allerhoogste kwaliteit vertalingen verwachten. Onze vertalers vertalen naar hun eigen moedertaal, hier zijn ze het beste in. Ze weten dus precies hoe uw tekst het beste overkomt bij de doelgroep en kunnen kleine nuances in een tekst aanbrengen die een groot verschil maken.

Het is onze doelstelling om de beste en snelste online vertaaldiensten aan te bieden. Persoonlijke aandacht voor u als klant staat uiteraard voorop. Voor elke vraag bieden wij een oplossing op maat.

online vertaalbureau

Bij Tongo bent u verzekerd van:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere scherpe tarieven voor iedere vertaling
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Meer over onze tevredenheidsgarantie

Elke vertaling wordt 100% naar tevredenheid uitgevoerd. De vertalers van Vertaalbureau Tongo screenen we op diploma’s, vakkennis, ervaring en geleverd werk. Wij stimuleren ze tevens om het specialisme waarin ze uitblinken bij te houden.

Ook voeren we op steekproeven uit, zodat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd blijft. Dankzij deze werkwijze verzekeren we u van een vertaling van topniveau.

Heldere en scherpe tarieven

Wij zijn van mening dat een goede vertaling helemaal niet duur hoeft te zijn. U bent daarom bij Tongo verzekerd van heldere en scherpe tarieven voor uw vertaling. Zodra we uw aanvraag ontvangen stellen we een persoonlijke offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De prijzen van Tongo liggen gemiddeld 15% lager dan de standaardprijzen waarmee andere vertaalbureaus werken. Bespaar dus nu op de kosten van uw vertaling via online vertaalbureau Tongo.

Native speakers

Vertalingen laat Tongo zoveel mogelijk uitvoeren door native speakers. Hierdoor én vanwege onze tevredenheidsgarantie, kunt u er vanuit gaan dat u altijd een juiste vertaling ontvangt. Naast het feit dat zij de taal van uw opdracht uitstekend beheersen, zijn zij ook op de hoogte van de actuele marktsituatie en weten ze dus precies op welke details er gelet dient te worden.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Tongo zorgt ervoor dat u met uw tekst de juiste snaar weet te raken bij de ontvanger.

Talencombinaties

Bijna elke denkbare talencombinatie kunnen wij voor u vertalen. Chinees, Roemeens, Pools, Russisch, Turks, Arabisch of Deens, Vertaalbureau Tongo gaat elke vertaling aan. U kunt erop rekenen dat wij elke taal voor u inzichtelijk maken.

Heeft u een taalverzoek dat u niet zo snel op onze website ziet staan? Geen probleem, neem contact op met online vertaalbureau Tongo en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Behalve de bovenvermelde combinaties vertalen wij uiteraard ook vrijwel elke andere talencombinatie.

Nederlands Turks | Nederlands Arabisch | Nederlands Roemeens